Een nieuwe maand staat in het teken van nieuwe promoties. We hebben de tot zover bekende LEGO promoties en aanbiedingen van november voor je op een rijtje gezet. 


In november zullen de nodige nieuwe LEGO sets te koop zijn, kun je profiteren van een gratis sets en voorziet LEGO in twee sets waarop je de gehele maand dubbele VIP-punten verdient. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over het LEGO VIP programma pagina.

De huidige beschikbare promoties zijn overlappend tussen oktober en november. Later deze maand zullen er nieuwe promo’s verschijnen. Zodra beschikbaar of meer info voorzien we dit artikel van een update.

Belangrijk: De LEGO Store in België is vanwege strenge maatregelen vooralsnog gesloten. Als je woonachtig bent in België, raden we aan een bestselling te plaatsen via LEGO Shop@Home.


Nu beschikbare promo’s:

LEGO ghostbusters Afterlife poster (1)

Gratis LEGO Ghostbusters: Afterlife Ecto-1 poster

LEGO VIP-leden krijgen bij aankoop van de LEGO Ghostbusters Ecto-1 een gratis LEGO Ghostbusters: Afterlife Ecto-1 poster. Deze actie loopt tot en met 20 november of zolang de voorraad strekt.

Profiteer van deze promotie bij LEGO

LEGO Black Friday 2021

LEGO Brick Friday & cyber Monday 2020

Later deze maand zal de grootste hebben, hebben, hebben-festijn weer losgaan, Black Friday. Traditioneel doet LEGO mee aan dit koopfestijn en er is een LEGO VIP-weekend. We hebben de aanbiedingen samengevat in ons LEGO Brick Friday & cyber Monday 2020 artikel. Zorg dat je dat artikel goed leest voor alle info omtrent de aanbiedingen.

Profiteer van deze promotie bij LEGO

Gratis LEGO Super Mario Super 30385 Mushroom Surprise Expansion

Gratis LEGO Super Mario Super 30385 Mushroom Surprise Expansion [verlopen]

LEGO geeft momenteel de LEGO Super Mario 30385 Mushroom Surpirse Polybag weg. De Polybag bevat een bouwbare Musroom inclusief Power-up blok dat het Mario figuur kan scannen. Om deze Polybag te bemachtigen, dien je voor minimaal €40 aan LEGO Super Mario sets te bestellen. De promo zal geldig zijn van 30 oktober t/m 8 november 2020 of zolang de voorraad strekt.

Profiteer van deze promotie bij LEGO

LEGO Han Solo Carbonite Keychain

Gratis LEGO Han Solo Carbonite Keychain [verlopen]

LEGO VIP-leden kunnen vanaf nu deze LEGO 5006363 Han Solo Carbonite Metal Keychain aan de haak slaan. De sleutelhanger zal verkrijgbaar zijn bij een minimale uitgave van €100 aan LEGO Star Wars sets. De verwachting is dat de promo spoedig uitverkocht zal zijn. Ons advies is om alvast een selectie te maken van sets, zodat je straks makkelijk en snel kunt bestellen. Deze promo is beschikbaar van 30 oktober t/m 8 november 2020 of zolang de voorraad strekt.

Profiteer van deze aanbieding bij LEGO

Gratis LEGO 40413 mini Robots

Gratis LEGO 40413 mini Robots [verlopen]

Vanaf 15 oktober krijg je bij aankoop van minimaal €100 aan LEGO sets, gratis deze LEGO 40413 mini Robots. De set is gebaseerd op de nieuwe LEGO Mindstorms Robot Inventor die vanaf 15 oktober verkrijgbaar is via LEGO. Met de set, die bestaat uit 366 onderdelen, kun je vijf robots tegelijkertijd bouwen. De aanbieding is geldig tot en met 1 november of zolang de voorraad strekt.

Profiteer van deze aanbieding bij LEGO

Gratis LEGO 30464 El Fuego's Stunt Canon

Gratis LEGO Hidden Side El Fuego’s Stunt Cannon [verlopen]

Deze LEGO Hidden Side El Fuego’s Stunt Canon zal gratis te bemachtigen zijn bij aankoop van minimaal €35 aan LEGO sets. Er is geen restrictie qua thema. De promo is beschikbaar van 26 oktober tot en met 1 november of zolang de voorraad strekt.

Profiteer van deze aanbieding bij LEGO

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Net als elke andere maand, heeft LEGO ook nu twee sets geselecteerd waarop dubbele VIP punten te verdienen zijn. Deze maand verdien je ze bij aankoop van de LEGO Friends Jungle Rescue Base en de LEGO Ninjago Skull Sorcerer’s Dungeons. De dubbele VIP punten promotie loopt tot en met 30 november.

Bekijk de dubbele VIP deals op LEGO Shop@Home

LEGO VIP

LEGO VIP Rewards november

Als LEGO VIP-lid kun je profiteren van de VIP Rewards. Hieronder kun je de huidige rewards zien die te belangrijk zijn om niet te missen. De fysieke items zullen snel uitverkocht zijn, let er dus op wanneer je één of meerdere wil bemachtigen. De info hieronder hebben we via het LAN ontvangen, het kan zijn dat bepaalde Rewards niet of later beschikbaar zullen zijn en dat we deze sectie updaten indien er iets nieuws verschijnt.

  • Sweepstake: Gesigneerde Stranger Things Barb Minifigure
  • Sweepstake: Graded LEGO Lester Minifigure Sweepstake
Bekijk alle VIP Rewards op het LEGO VIP Rewards Centre

Gesigneerde LEGO Stranger Things Barb Minifigure Sweepstake

Gesigneerde LEGO Stranger Things Barb Minifigure Sweepstake

Wie LEGO VIP-lid is, kan meedoen met de Gesigneerde LEGO Stranger Things Barb Minifigure Sweepstake. Om kans te maken op het winnen van de set, dien je 50 VIP-punten in te leveren via het LEGO VIP Reward Centre. Zie het als het kopen van een lot. Je kunt tot 15 loten kopen (= 750 punten t.w.v. €5). Hierdoor verhoog je de winkans. Leuk voor wie een gokje wilt wagen en geen ander doel weet voor de VIP-punten. Meedoen kan tot en met 20 november 2020. De winnaars worden nadien via de e-mail benaderd voor het innen van de prijs.

Bekijk de VIP Sweepstake op het LEGO VIP Rewards Centre

Graded LEGO Lester Minifigure Sweepstake

Graded LEGO Lester Minifigure Sweepstake

Wie LEGO VIP-lid is, kan meedoen met de Graded LEGO Lester Minifigure Sweepstake. Om kans te maken op het winnen van de set, dien je 50 VIP-punten in te leveren via het LEGO VIP Reward Centre. Zie het als het kopen van een lot. Je kunt tot 15 loten kopen (= 750 punten t.w.v. €5). Hierdoor verhoog je de winkans. Leuk voor wie een gokje wilt wagen en geen ander doel weet voor de VIP-punten. Meedoen kan tot en met 29 november 2020. De winnaars worden nadien via de e-mail benaderd voor het innen van de prijs.

Bekijk de VIP Sweepstake op het LEGO VIP Rewards Centre

LEGO sets in de uitverkoop!

Buiten de promo’s om is er nog steeds een uitverkoop gaande bij LEGO. Hoewel veel sets al uitverkocht zijn, staan er nog genoeg in de aanbieding. Mocht je toch gaan shoppen, kijk dan zeker even rond. Wie weet vind je nog wel leuke aanvulling voor jouw collectie.

Bekijk de uitverkoop op LEGO.com

LEGO Store Promoties

In Store Promoties november 2020

Zie voor geldigheid promoties hierboven.

  • LEGO Super Mushroom Polybag
  • Dubbele VIP-punten:
    • LEGO Friends Jungle Rescue Base
    • LEGO Ninjago Skyull Sorcerer’s Dungeons
0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?