Via de online bouwinstructies-sectie van LEGO.com, is de instructie van de LEGO Star Wars 77904 Nebulon-B Frigate opgedoken. De set was bedoeld als San Diego Comic-Con exclusive, maar dat evenement gaat vanwege het corona virus niet door. Hieronder kun je de visuals van de set bekijken en de instructies downloaden zodat je hem zelf na kunt bouwen.


De LEGO Star Wars 77904 Nebulon-B Frigate zou net als de LEGO Star Wars Bespin Duel en de LEGO Super Mario Toad’s Special Hideaway, exclusief verkrijgbaar zijn tijdens de San Diego Comic-Con. Gezien dat evenement niet door kan gaan vanwege het corona virus, heeft LEGO een andere bestemming gevonden. Namelijk de Amerikaanse versie van LEGO Shop@Home. Hoewel de exclusive momenteel nog niet verkrijgbaar is, zijn wel alvast de instructies te downloaden via LEGO.com voor wie de set graag wil bouwen.

LEGO Star Wars 77904 Nebulon-B Frigate

De Nebulon-B Frigate is in midi-schaal, wat tussen microschaal en Minifigure-schaal valt. De onderdelenlijst (459 pcs) lijkt zo op het eerste gezicht vrij van unieke onderdelen te zijn. Daarmee is de mogelijkheid de set na te bouwen met eigen voorraad gunstig. Zoals gezegd zal de set niet in Europa te koop komen, maar exclusief voor de Amerikanen verkrijgbaar zijn. Dit houdt dus in dat wanneer jij de set graag wil hebben, je hiervoor zelf een bestelling moet plaatsen en er voor te zorgen dat je iemand kent in Amerika die de set in ontvangst kan nemen en door kan sturen.

LEGO Star Wars 77904 Nebulon-B Frigate

Laat van je horen!

De set zal als Comic-Con Exclusive, enkel verkrijgbaar zijn in Amerika. Had jij graag gezien dat LEGO dergelijke sets wereldwijd verkrijgbaar maakt of kun je hier wel mee leven? Graag lezen we ook wat jij van de set vindt en of je in de toekomst graag een UCS of Minifigure-schaal Nebulon-B Frigate ziet verschijnen.

4.6 12 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?