Via Amazon is de eerste visual opgedoken van de LEGO Super Mario 71360 Mario Starter Set. De set is onderdeel van het nieuwe LEGO super Mario thema dat zal bestaan uit 14 sets.

LEGO Super Mario 71360 Mario Starter Set

LEGO Super Mario 71360 Mario Starter Set

De set was al even te zien in de aankondigingstrailer van LEGO. De afbeelding geeft je een idee van wat er met de set gedaan kan worden. Maak een level en laat Mario hem voltooien. Onderweg dient Mario hindernissen te overwinnen en munten te verzamelen. Mario is een interactief figuur met geluid en een scherm dat reageert op kleurcodes die in het level te vinden zijn. De overige LEGO Mario sets zullen dienen als aanvulling op de Starter Set. Vanaf augustus kun je deze en de overige sets in huis halen. De LEGO Super Mario 71360 Mario Starter Set kost ±€59,99 en bevat 231 onderdelen.

Wat vind jij van deze set, het concept achter het Super Mario thema en de mogelijkheden? Wordt je er enthousiast van of valt het jou tegen? Heb je kinderen die hier blij van worden, dan horen we dat natuurlijk ook graag. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

3 2 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?