Aan het LEGO VIP Reward Centre zijn een aantal Winnie the Pooh Art Prints toegevoegd. Deze prints zullen vanaf 18 maart beschikbaar zijn voor LEGO VIP leden. Hieronder alle info over de prints en de beschikbaarheid in de EU/Benelux.


Deze Winnie the Pooh LEGO Art Prints zijn verkrijgbaar via het LEGO Rewards Centre. Er zullen vijf verschillende varianten beschikbaar komen die je aan kunt schaffen in ruil voor 750 VIP-punten per print (t.w.v. €5). De “Once upon a time about last Friday” is gelimiteerd tot een uitgave van 500 stuks, voor de overige prints geldt een uitgave van 1000 stuks.

Let wel op, je kunt maximaal één fysieke reward per bestelling activeren en je dient de code(s) die je krijgt binnen 60 dagen te gebruiken. Het is niet bekend hoeveel exemplaren er van deze prints gemaakt zijn. Je vindt deze Art Prints en andere rewards in het LEGO Reward Centre.

LEGO VIP Winnie the Pooh Art Prints

Dat LEGO deze Art Prints uitbrengt is niet verrassend. Want vanaf 18 maart is namelijk de LEGO Winnie the Pooh set te koop via LEGO voor LEGO VIP-leden. Wil je meer weten over de set, dan kun je de LEGO Ideas Winnie the Pooh hier vinden op LEGO.com. Twijfel je nog? Dan raden we aan de kritische LEGO Winnie de Poeh review van Chris te lezen.


Wat vind jij?

We zijn benieuwd wat jij van deze LEGO Winnie the Pooh Art Prints vindt en of je van plan bent hiervoor VIP-punten in te leveren. Zou je ze allemaal verzamelen, enkel een bepaalde variant of zie je er volledig van af? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?