Update: We hebben de live-blog beëindigd. De onderstaande aanbiedingen zijn momenteel nog van toepassing, maar kunnen in de loop van het weekend verlopen.


In plaats van alle LEGO Black Friday deals een apart artikel te publiceren, hebben we een live-blog waar we alle LEGO Black Friday aanbiedingen bijhouden. Hierdoor kunnen we jou makkelijk en snel op de hoogte brengen.


Black Friday 2021 aanbiedingen en acties

We vermelden de aanbiedingen in volgorde van verschijning, geldigheid en per winkel. Scroll daarom gerust door dit overzicht. Individuele prijsdalingen zullen we niet vermelden tenzij het een zeer goede deal is. Daarvoor hebben we de ‘Hot Deals’ sectie in het leven geroepen. Hier vermelden we maximaal 10 sets die de laagste prijs ooit hebben of het meest voordelig zijn op dit moment.

Voor de aanbiedingen bij LEGO, verwijzen wij jou graag naar de LEGO Black Friday 2021 aanbiedingen. In bepaalde gevallen zullen we acties alsnog van een apart artikel voorzien.

Heb jij een leuke Black Friday aanbieding gezien die we niet hebben vermeld. Laat het ons dan weten in een opmerking zodat we die toe kunnen voegen. Er zijn veel winkels en veel deals, waardoor wij ze makkelijk over het hoofd kunnen zien. Daarnaast kunnen we niet 24 uur per dag wakker blijven om alles in de gaten te houden 😉


Black Friday 2021 aanbiedingen en acties

LEGO Hot Deals

De hot deals hieronder zijn sets met de laagste prijs ooit of die nu het meest voordeligst zijn. Omdat sets die heel aantrekkelijk geprijsd zijn vaak snel uitverkocht zijn, kan het voorkomen dat een aanbieding verlopen is als je erop klikt. We proberen dit overzicht dagelijks zo up-to-date te houden als mogelijk. Er kunnen mogelijk nog verzendkosten op onderstaande sets van toepassing zijn.

 1. LEGO Bird of Paradise – €76,99 bij LEGO
 2. LEGO Ninjago Skull Sorcerer’s Dungeon – €69,99 bij Bol.com
 3. LEGO DC Wonder Woman vs Cheetah – €28,99 bij Amazon.nl
 4. LEGO Marvel Infinity Gauntlet – €54,95 bij Bol.com
 5. LEGO Jarassic World T-rex Dinosaur Fossil Exhibition – €24,95 bij Amazon.nl
 6. LEGO Architecture The White House – €70,09 bij Amazon.de
 7. LEGO Creator Expert Ghostbusters Ecto-1 – €149,99 bij Bol.com
 8. LEGO Marvel The Eternals In Arishem Shadow – €54,99 bij Bol.com
 9. LEGO Creator Expert Bonsai Tree – €34,40 bij Amazon.de
 10. LEGO Creator Expert Flower Bouquet – €39,99 bij Bol.com

Bedrukjeblokje Black Friday

Bij Bedrukjeblokje krijg je momenteel elke bestelde artikel dubbel. Zo kun je nu dubbel zoveel in huis halen voor hetzelfde geld. Deze actie is geldig op het gehele assortiment. Bestel je een van de bestaande prints, dan krijg je hem dubbel. Ontwerp je zelf een steentje of Minifig, dan krijg je die ook dubbel.

Win jouw naam in LEGO chocoladeletters

Deze actie loop van 25 t/m 29 december. Ideaal als cadeau voor een verjaardag of sinterklaas en de kerstdagen. Wie tot 4 december een bestelling plaatst, maakt daarnaast ook kans op het winnen van hun naam in LEGO Chocoladeletters (prints op 1×1 Tiles).


Fun Black Friday

Bij Fun kun je van 26-11 t/m 29-11 profiteren van Black Friday Toppers waarop je 100% terugbetaald krijgt in de vorm van een waardebon. De waardebon is enkel in fysieke Fun winkels in te leveren. Maar wellicht dat je hiervoor wel in de auto wil stappen. Er zijn diverse LEGO sets waarop deze actie geldig is. Hieronder de overige aanbiedingen bij de Fun op dit moment (geldig t/m 30-11).


Black Friday 2021 aanbiedingen en acties Lightailing

Lightailing Black Friday

Van 25 t/m 27 november krijg je 50% korting op het gehele assortiment van Lightailing. Dus heb jij altijd al jouw LEGO bouwwerken willen voorzien van verlichting? Dan is dit het moment om toe te slaan. Lightailing verzendt vanuit hun magazijn in Duitsland. Er kunnen nog verzendkosten van toepassing zijn.

 • Black Friday (25 t/m 27 nov): 50% korting op het gehele assortiment – gebruik code 21BF50 bij het afrekenen
 • Cyber Monday (28 t/m 30 nov): 40% korting op het gehele assortiment – gebruik code 21CM40 bij het afrekenen

Top1Toys Black Friday

Ook Top1Toys heeft een Black Friday week. De gehele week zullen diverse producten met korting te koop zijn. Op dit moment zijn er geen Black Friday LEGO aanbiedingen, maar wel andere acties die interessant zijn.


Unieke Bricks Black Friday

Bij Unieke Bricks krijg je tijdelijk een gratis LEGO set bij jouw bestelling. Bij aankopen tot €35 wordt er een LEGO Polybag aan jouw bestelling toegevoegd. Bij aankopen van €70 of meer maakt de Polybag plaats voor een gratis LEGO Vidiyo Beatbox set. Er wordt een random LEGO Polybag of LEGO Vidiyo Beatbox set toegevoegd. Bekijk alle LEGO op Uniekebricks.nl.


Zavvi Black Friday

Zavvi heeft twee Black Friday acties op LEGO. De eerste is de 2 voor €24 actie op LEGO. Voeg twee sets toe en je betaalt maximaal €24. Daarnaast hebben ze prijsdalingen op geselecteerde LEGO sets. Met de exclusieve code LEGOFDNL krijg je gratis verzending op sets die op voorraad zijn. De code is geldig tot en met maandag 29 november 12:00 uur.


Alternate Black Friday

Alternate doet ook mee met het feestje en heeft de gehele week diverse Black Friday aanbiedingen. Deze maandag geven ze 30% korting op een aantal LEGO sets. Je vind ze hieronder. Als Alternate deze week nieuwe sets in de aanbieding gooit vermelden we die hier.


Amazon Black Friday

Amazon.nl, Amazon.de en Amazon.fr hadden twee dagen lang een grote Black Friday sale met flinke kortingen. De aanbiedingen zijn inmiddels niet meer geldig en we hebben het overzicht hieronder verwijderd.


Blokker Black Friday

Van 22 t/m 29 november is er Black Friday bij Blokker. Momenteel hebben ze 2e halve prijs op alles speelgoed inclusief LEGO. Er zijn daarnaast nog een aantal LEGO Black Friday deals.


Bol.com Black Friday

Bol.com heeft een Black Friday week en Cyber Weekend met de hele week aanbiedingen op diverse producten. Op dit moment zijn er geen LEGO Black Friday aanbiedingen meer te vinden. Voor alle huidige deals kun je de Bol.com Black Friday pagina bezoeken.

Sinterklaasactie:

Bij Bol.com krijg je bij aankoop van de LEGO Super Mario Starter Course Adventures with Mario (€39,29) of LEGO Super Mario Starter Course Adventures with Luigi (€44,90) tijdelijk de LEGO Super Mario Frog Suit Power-Up set (t.w.v. €9,99) cadeau. Er geldt een maximum van twee Starter Course sets per aankoop.


Dreamland Black Friday

Dreamland heeft enkele Black Friday deals op LEGO en ander speelgoed. De Black Friday actie zijn geldig van 22 t/m 29 november. Dreamland levert enkel naar klanten in België. Je vindt hier alle Black Friday deals bij Dreamland.


Makro Black Friday

Dit jaar zal de Makro weer 30% korting geven op al het speelgoed inclusief LEGO. Voor de Makro heb je wel een Makro-pas nodig om binnen te komen en af te rekenen. Let wel op, dat de prijzen van de Makro exclusief btw zijn. De actie is geldig 26 t/m 29 november.


LEGO Black Friday

Voor de LEGO Black Friday aanbiedingen hebben we een apart artikel gepubliceerd. Je leest hier alles over de Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen bij LEGO.


Black Friday aanbieding gespot?

Dan horen wij graag van jou in een reactie. Laat ons weten waar je de actie hebt gezien en we plaatsen hem in dit overzicht. Individuele prijsverlagingen voegen we enkel toe bij een heel grote korting of aantrekkelijke prijs, algemene aanbiedingen zijn sowieso meer dan welkom 😉

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?