Aankomende vrijdag (29 november) opent de LEGO Flagship Store Amsterdam haar deuren. Om het overzichtelijk te maken, hebben we in dit artikel alles vermeld wat er over de opening te weten valt.

LEGO Flagship Store Amsterdam

De LEGO Store Amsterdam zal zich vestigen aan de Kalverstraat 57. De winkel gaat officieel op 29 november om 12:00 uur open voor het grote publiek. Tijdens de feestelijke opening zullen er exclusieve promoties verkrijgbaar zijn. De Store zal twee verdiepingen kennen en bevat onder andere bouwwerken die gebaseerd zijn op Nederland. Tevens is er een Mozaïek Maker aanwezig. Met de Mozaïek Maker kun je een foto van jezelf laten maken zodat je hem thuis als portret na kunt bouwen.

Polsbandjes en time slots

Omdat LEGO een grote drukte verwacht, worden er polsbandjes uitgedeeld. De polsbandjes geven iedere bezoeker 45 minuten om de store te bezoeken. De polsbandjes worden uitgedeeld zolang de voorraad strekt. Er wordt aangegeven wat het tijdslot is waarin jij naar binnen mag. De polsbandjes zijn gratis. Er wordt aangeraden om 15-20 minuten voor aanvang van jouw tijdslot weer bij de winkel aanwezig te zijn. Er is geen info vanaf welke tijd de polsbandjes worden uitgegeven. Wel geeft LEGO aan wie eerst komt eerst maalt. Hoe eerder jij aanwezig bent, hoe vroeger het tijdslot dat je naar binnen mag.


Bouwwerken van Nederlands iconen

In de winkel zal o.a. een 3,5 meter hoge windmolen staan. De molen is één van de grootste modellen in de etalage en gemaakt met in totaal 885.757 LEGO stenen. Het bouwwerk is 3,25 meter hoog, weegt zo’n 1.820 kilogram en kostte 3.140 uur om te ontwerpen en bouwen. Naast de molen zijn er een aantal schilderijen van Nederlands bekendste kunstenaars nagebouwd met LEGO steentjes.


Openingsacties!

LEGO Flagship Store Amsterdam

Tijdens de opening en de dagen daarna, zijn er exclusieve items te krijgen. Dit uiteraard wel wanneer je een aankoop doet. Zo is er enkel op 29 november de bovenstaande LEGO Windmolen te krijgen bij aankoop van minimaal €75 als LEGO VIP lid. Tevens krijgt elke klant een I ♥ LEGO Store Amsterdam Tile cadeau. Van 3 t/m 5 december is de I ♥ AMS BrickHeadz verkrijgbaar bij besteding van minimaal €75 en de LEGO Store set bij aankopen vanaf €125.

Black Friday aanbiedingen

Er zijn ook Black Friday aanbiedingen waar je van kunt profiteren. We hebben ze voor je op een rij gezet in ons LEGO Black Friday artikel. De meeste Black Friday aanbiedingen zijn ook geldig in de store. Vanwege de grote drukte kan het zijn dat bepaalde promoties niet meer verkrijgbaar zijn. Je kunt voor de zekerheid ook via LEGO Shop@Home een bestelling doen en vervolgens in de LEGO Store profiteren van de daar geldende promoties.

LEGO Flagship Store Amsterdam LEGO Flagship Store Amsterdam

Wil jij graag in één van de twee LEGO Stores gaan werken, dan kun je daar momenteel nog voor solliciteren. Lees meer over werken bij LEGO in dit artikel.

Laat van je horen!

Ben jij van plan een bezoek te brengen aan de LEGO Flagship Store Amsterdam op de dag van de opening of in dat weekend? Ben je van plan vaker een bezoek te brengen aan de LEGO Stores of blijf je gebruik maken van het gemak van het online shoppen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?