Hier op Bouwsteentjes zijn we fan van creatieve MOC’s (My Own Creation), zoals deze Elven Passage van Chris Perron. Chris is designer bij LEGO en heeft een voorliefde voor het fantasythema. Laat je betoveren door deze magische creatie en kom naar de Elven Passage.


Chris Perron was aan het spelen met enkele Sand Blue Cockpit onderdelen om die in een gebouw te verwerken. Hij is hier op geniale wijze in geslaagd en weet ze rechtop in deze MOC te verwerken om zo vier bogen te vormen. Het gebouw is deels geïnspireerd op de Blood Elves uit World of Warcraft en de architectuur zoals te zien in The Lord of the Rings. Meer dan twee jaar heeft hij erover gedaan om deze MOC tot stand te brengen. Het resultaat mag er zijn. De kleuren Sand Blue, Dark Blue en goudkleurige onderdelen, zorgen voor een visueel contrast waar je niet naast kan kijken. Het geheel wordt afgewerkt door de bijzonder gekleurde bladeren van de boom en struik.

Chris Perron is een Designer bij LEGO en is onder andere gekend van de recent uitgebrachte Chinese New Year sets. Maar staat hij ook bekend voor het ontwerpen van tal aan Brickheadz en de LEGO DC 76139 – 1989 Batmobile.

Elven Passage

Ben jij benieuwd naar meer creaties van Chris Perron, bezoek dan vooral zijn Flickr-pagina voor meer toffe MOC’s van zijn hand. Je kunt ook op onze MOC-pagina kijken voor meer inspiratie of uitgelichte LEGO Ideas bekijken die wel wat steun kunnen gebruiken. Wil je creatief leren bouwen, dan kun je terecht op onze LEGO Tutorials-pagina.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze Elven Passage gebouwd door Chris Perron? Ben je overtuigd door zijn MOC of weet zijn creatie jou niet te raken? Laat jouw mening achter in een reactie hieronder of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?