Florien haar handen begonnen flink te jeuken toen ze hoorde van de nieuwe 10 Years of LEGO Ninjago bouwwedstrijd op LEGO Ideas. Als fervent MOC-bouwer, gooide ze haar digitale LEGO opbergbak leeg en ging ze aan het bouwen. Na wat innerlijke rust en zich te hebben verdiept in de wereld die Ninjago heet, presenteerde ze haar nieuwste creatie: de Ninjago Golden Dragon Reliquary.


Volgens de legende bevat de vaas een reliek die alle kennis kan geven die er maar is. Deze kennis komt wel met een kanttekening. Het openen brengt de twee draken tot leven en zal zorgen voor chaos. Een ware ninja die wijs is, zal de vaas voor altijd gesloten houden.

De Ninjago Golden Dragon Reliquary is een vaas waar Ninjago van afspat. De twee handvaten zijn in de vorm van gouden draken, de vaas is versierd met afbeeldingen van LEGO Ninjago sets door de jaren heen en de deksel is in de vorm van de Temple of Airjitzu. Daarnaast komen de rode, zwarte en gouden kleuren van het thema goed tot hun recht. Voor deze MOC zijn iets meer dan 8000 digitale LEGO steentjes gebruikt.

Ninjago Golden Dragon Reliquary

Ben jij benieuwd naar meer creaties van Florien, bezoek dan vooral haar Rebrickable-pagina of lees haar Rebuild Your Set of MOC Technieken. Je kunt ook op onze MOC-pagina kijken voor meer inspiratie of uitgelichte LEGO Ideas bekijken die wel wat steun kunnen gebruiken.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze MOC? Herken jij de sets die in de vaas verwerkt zijn en denk je dat deze MOC een kans maakt om te winnen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?