Wie graag bijzondere items verzamelt en nog wat VIP-punten heeft liggen, kan ze vanaf nu ook besteden aan drie nieuwe LEGO Originals Prints. Ze bestaan uit een Brits LEGO Patent, Belgisch LEGO Patent en een blinddruk van een LEGO System-brochure uit 1958. Hieronder alle info over deze nieuwe prints en de tijdelijke VIP punten korting per item.


De drie nieuwe prints zijn vanaf nu te verkrijgen via het LEGO Rewards Centre. Daar vind je ook nog een aantal andere prints die de afgelopen maanden zijn uitgegeven. Gezien het 28 januari LEGO Day was, zijn de printjes nu goedkoper te bemachtigen. Ze kosten nu 150 punten (€1) in plaats van 650 (€4,33). Het Duitse patent is een Limited Edition waarvan 5000 genummerde exemplaren gemaakt zijn. Deze print kost nu 750 (€5) punten in plaats van 1500 (€10). De prints zullen beschikbaar zijn via het LEGO VIP Rewards Centre zolang de voorraad strekt. Let wel op dat je fysieke rewards binnen 60 dagen na aankoop moet verzilveren. Anders vervalt het reward.

LEGO 5006005 Originals System Brochure 1958


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO VIP Originals Rewards? Verzamel jij ze allemaal, houd je het bij enkele of laat je ze compleet links liggen? We zijn ook benieuwd wat jij vindt van de huidige prijsverlaging? Zet dat jou aan de prints te kopen met VIP punten of beïnvloed dit jou niet? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?