Enige tijd geleden verscheen er een ietwat vage afbeelding van de LEGO 40334 Avengers Tower. De set was overduidelijk bedoeld als GWP en het was enkel wachten op meer info. LEGO heeft inmiddels de HD visuals op hun server geplaatst en een promotie zal niet lang op zich laten wachten.


Visuals LEGO 40334 Avengers Tower

Visuals LEGO 40334 Avengers Tower

Met de Avengers Tower bouw je het gelijknamige gebouw na op microschaal. Leuk voor de verzamelaars, maar niet de hoofdreden om de set in huis te halen. De hoofdreden zal de Tony Stark Minifig zijn die exclusief via dit setje te krijgen is. De Avengers Tower zal op zijn beurt weer een leuke display zijn waarop de Minifig geplaatst kan worden. De promotie zal – voor zover we nu weten – op 19 april in het leven geroepen worden. De actie loopt tot en met 2 mei en het minimaal te besteden bedrag is €75, maar het is onbekend of er verder nog een aankooprestrictie aan verbonden is. Dat gezegd hebbende, de verwachting is dat de voorraad van deze promo snel uitgeput zal zijn. Je bent alvast gewaarschuwd 😉

Visuals LEGO 40334 Avengers Tower


Laat van je horen!

Vind jij deze promotie een aankoop waard en ben jij van plan dit setje aan je verzameling toe te voegen? Laat jouw mening dan horen door een reactie achter te laten. Vinden we leuk!

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?