Room Copenhagen is verantwoordelijk voor LEGO accessoires die gebruikt kunnen worden voor alledaagse taken en doelen. Denk hierbij lunchtrommels, drinkbekers, opbergmogelijkheden en meer. Binnenkort zal Room Copenhagen samen met LEGO een aantal magneet-setjes uitbrengen die je kunt gebruiken voor bijv. de koelkast.

LEGO 4010 Magnet Set

LEGO 4010 Magnet Set

Er zijn in feite heel wat LEGO magneten verschenen en LEGO komt geregeld met nieuwe varianten. Wat dat betreft is dit artikel weinig nieuwswaardig. Het grote verschil met deze nieuwe magneten is dat het oversized Studs en Plates zijn. Net als de LEGO Wall Hangers bestaan de magneten uit iconische LEGO elementen die het huis opvrolijken. De afmetingen zijn ø 47 mm x H 1,85 mm voor de ronde variant en 47 mm x 47 mm x 1,85 mm voor de vierkante. Er zullen zes setjes verschijnen die van kleur verschillen. Er is geen verkoopadviesprijs bekend en ook de releasedatum ontbreekt momenteel nog. We verwachten spoedig meer info te hebben en zullen dit artikel updaten.

LEGO 4010 Magnet Set

Decorative and colorful magnets are shaped as round and square LEGO elements. They are ideal for display of drawings, postcards or notes. The classic design links perfectly to the creative universe of LEGO and it extends the the LEGO adventure.

Jij bent aan het woord!

Haal jij wel eens LEGO accessoires is huis en zie je het wel zitten om deze magneten aan de collectie toe te voegen? We zijn benieuwd en lezen graag jouw mening in een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?