Tijdens Force Friday kon je bij LEGO deze LEGO Star Wars 40367 Battle of Endor bemachtigen. Gezien het laatste deel van The Skywalker Saga volgende week in de bioscopen verschijnt, heeft LEGO in samenwerking met Star Wars de promotie nieuw leven ingeblazen. Je kunt de set nu weer bemachtigen bij gebruik van de bijbehorende promotiecode.

LEGO 40362 Battle of Endor

LEGO 40362 Battle of Endor

Het vignet is grotendeels opgebouwd door middel van de SNOT techniek en stelt een miniatuur voor van de strijd op Endor. Er zijn twee bouwbare AT-ST Walkers toegevoegd die omringt zijn door bomen en struiken. Tevens is de Shield Generator Bunker te zien met op de voorgrond studs die Stormtrooper op Speeder Bikes en enkele van de helden voor moeten stellen. De 2×4 tile is voorzien van een print die gelijk is aan de versie van de LEGO 40333 Battle of Hoth.

Gratis LEGO 40362 Battle of Endor
Je kunt profiteren van drie gratis sets bij aankoop vanaf €100 aan LEGO Star Wars sets

Om de set te bemachtigen dien je de code FRSW in te voeren bij het winkelmandje. De set wordt toegevoegd aan de bestelling. Deze promo is te combineren met de Mini Gingerbread House (vanaf €100) en de Obi-Wan Kenobi Minifig (vanaf €40 aan LEGO Star Wars), maar niet met de gratis Mystery Polybags waar we gisteren al een melding van hebben gemaakt. Tot wanneer de promotie geldig is is niet duidelijk. Wil je de set en de overige promotie bemachtigen, dan is het devies te profiteren zolang het kan. De aanbieding is enkel online geldig.

LEGO 40362 Battle of Endor LEGO 40362 Battle of Endor LEGO 40362 Battle of Endor LEGO 40362 Battle of Endor

Wat vind jij van deze promo?

Wat vind jij van de promo en ben je van plan om te profiteren of laat je zowel deze als de overige aanbiedingen aan je voorbij gaan? Laat het weten in een reactie.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media