Afgelopen week kon je hier al een overzicht vinden van The LEGO Movie 2 Accessoires en sets die niet standaard in de winkel komen te liggen. In dit overzicht was ook de LEGO Movie 2 853874 Emmet Pod te vinden. De LEGO 853875 Sweet Mayham Disco Pod is inmiddels ook te verkrijgen via LEGO. Hieronder de visuals en details.


LEGO 853875 Sweet Mayham Disco Pod

LEGO 853875 Sweet Mayham Disco Pod

Bouw en speel een feestje na waar je ook bent met DE LEGO® FILM 2™ 853875 Lieve Chaos’ discopod. Deze handige kleine pod heeft een coole 3D-afbeelding op de buitenkant. Als je hem vanuit verschillende hoeken bekijkt zie je ofwel een afbeelding van het hoofd van Lieve Chaos ofwel het logo van DE LEGO FILM 2. De pod bevat een Lieve Chaos minipoppetje, een vaste veelkleurige sticker van een discodansvloer, een bouwbare mengtafel, een afneembaar hartvormig vliegtuigje en diverse elementen om een feestje te bouwen.

– Draagbare witte plastic pod met een 3D-sticker op de voorkant.
– De pod bevat een Lieve Chaos minipoppetje, een vaste veelkleurige sticker van een discodansvloer, een bouwbare mengtafel, een afneembaar hartvormig vliegtuigje en diverse elementen.
– Kijk vanuit verschillende hoeken naar de 3D-afbeelding en zie het hoofd van Lieve Chaos of het logo van DE LEGO® FILM 2™.
– Afmetingen: ca. 6 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep.

[maxbutton id=”4″ url=”https://click.linksynergy.com/deeplink?id=lFWN/yX1zOg&mid=24340&murl=https%3A%2F%2Fshop.lego.com%2Fnl-NL%2Fproduct%2FLieve-Chaos-discopod-853875″ text=”De set is verkrijgbaar via LEGO Shop@Home” ]

Ga jij de set verzamelen?

Dergelijke LEGO Pods zijn populair en we zijn daarom benieuwd of jij de set ook aan je verzameling toe gaan voegen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?