Via Facebook is er een pagina en advertentie opgedoken die hint naar een nieuwe mobiele LEGO game. De game zal LEGO Battle Adventures gaan heten en is vergelijkbaar met games als Disney Heroes: Battle Mode en Star Wars: Galaxy of Heroes.


LEGO Battle Adventures

Er is weinig bekend over de game, maar via een enquête over de game wordt wel wat meer duidelijk. LEGO Battle Adventures is een turn based RPG met daarin solo als multiplayer elementen. De bedoeling is dat je Minifigures verzamelt, sterker maakt en vervolgens ten strijde gaat tegen de AI of een ander persoon.

LEGO Battle Adventures

We verwachten dat de game dit jaar of begin 2019 zal gaan verschijnen voor mobiele apparaten en gratis te downloaden is. Tevens verwachten we, als we het huidige aanbod aan Battle RPG’s bekijken, dat er in-game aankopen gedaan kunnen.

BUILD your ultimate team and engage in an epic solo and multiplayer adventure in the first LEGO battle role playing game, celebrating LEGO iconic minifigures and sets from all eras!


Jouw mening telt!

Wat vind jij van een dergelijke game en kijk je er alvast naar uit of heb je geen ervaring met Battle RPG’s? Laat het ons weten in een reactie onder dit bericht of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media