Deze LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House is vanaf nu te koop via LEGO. De set zorgt voor zoetigheid in de LEGO Winter Village lay-out. De grote boze heks uit Hans en Grietje zal zelfs honger krijgen van dit “eetbare” huis. Lees hieronder alles over de set.

LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House

LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House

Het LEGO Creator Expert Gingerbread House bevat 1477 onderdelen waarmee het huisje en overige bouwwerken worden opgebouwd. De set bevat twee Minifigures in de vorm van een mannelijke en vrouwelijke peperkoekfiguur. De twee zijn gezellig aan het “bakken” geweest, want er is ook een 1×2 tile toegevoegd met daarop een print van baby peperkoekfiguur. Aan de binnenkant is het huisje volledig voorzien van een smakelijk interieur. Er is een speelfunctie verwerkt in de vorm van een Light Brick die de open haard aan de binnen- en buitenkant verlicht. In Nederland en België kost de set €99,99. LEGO VIP leden kunnen de set vanaf vandaag in huis halen.

Lees onze review: LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House ReviewLEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House

Geniet van een feestelijke bouw- en speelervaring met het LEGO® Creator Expert 10267 Peperkoekhuisje. Dit geweldige model bevat een schat aan magische details, zoals geglaceerde daken met kleurige snoepjes erop en een heerlijke façade met pilaren van zuurstokken, glinsterende ramen en een hoge schoorsteen voor de knusse gloeiende haard. In het huisje zijn allerlei leuke details en snoepmeubels te vinden, zoals een smaakvolle slaapkamer met een bed van chocolade en een suikerspinlamp en een badkamer met natuurlijk een toilet en bad! Met dit prachtige LEGO peperkoekhuisje kun je allerlei leuke avonturen bedenken voor het peperkoekgezin. Kinderen kunnen de gezellige haard aansteken, helpen om de sneeuw te ruimen met de sneeuwblazer en de peperkoekbaby in de kinderwagen leggen. Ook inclusief een versierde kerstboom met pakjes en speelgoed, zoals een hobbelpaard en een speelgoedtrein. Deze geavanceerde LEGO set is plezierig en uitdagend om te bouwen en vormt een geweldige blikvanger voor thuis of op het werk tijdens de feestdagen. Inclusief figuren van een peperkoekmannetje, peperkoekvrouwtje en peperkoekbaby.

LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House

LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House

 • Inclusief 3 LEGO® figuren: een peperkoekmannetje, een peperkoekvrouwtje en een peperkoekbaby.
 • Het peperkoekhuisje heeft geglaceerde daken met kleurige snoepjes erop, een rijkversierde façade met pilaren van rechte en gebogen zuurstokken, glinsterende ramen en een hoge schoorsteen met een gloeiende haard, plus een gedetailleerd interieur, een van stenen gebouwde kinderwagen en een sneeuwblazer.
 • Het interieur van het peperkoekhuisje bestaat uit diverse snoepmeubels en leuke details zoals een slaapkamer met een bed van chocolade en een suikerspinlamp, en een badkamer met natuurlijk een toilet en bad!
 • Ook inclusief een versierde kerstboom met pakjes en speelgoed, zoals een hobbelpaard en een speelgoedtrein.
 • Bewonder het heerlijke zuurstok-uithangbord!
 • Druk op de schoorsteenrookknop om het vuur te laten gloeien!
 • Kinderen zullen het heerlijk vinden om allerlei verhalen te bedenken met het peperkoekgezinnetje.
 • Help het peperkoekvrouwtje om de peperkoekbaby in de kinderwagen te leggen.
 • Accessoire-elementen: een babyflesje, bekers, een koekenpan en een bijl.
 • Speciale elementen: een bruin goudstaafelement dat nieuw is vanaf augustus 2019 en doorschijnend-paarse 1×1 glitterstenen.
 • Afmetingen: ca. 21 cm hoog, 26 cm breed en 13 cm diep.

Laat jouw mening weten!

We zijn benieuwd wat jij van de set vindt en of je van plan bent hem in huis te halen om in jouw LEGO kerstdorp te verwerken? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links