LEGO heeft na jarenlange afwezigheid het Harry Potter thema weer leven ingeblazen. Dat deden ze afgelopen zomer al met heel wat nieuwe sets, maar er verschijnen daarnaast ook weer wat boeken van het thema. Vorige week brachten we al het nieuws over de LEGO Harry Potter: Build Your Own Adventure boek, vandaag is het de tijd voor de LEGO Harry Potter Back To Hogwarts activity book.


LEGO Harry Potter Back To Hogwarts

Het boek bevat een Harry Potter Minifigure, wat accessoires en Hedwig. De Minifig is niet exclusief, maar desondanks een leuk aanvulling op de Minifigures voor hen die hem nog niet in de verzameling hebben zitten. De releasedatum van het boek staat op 29-01-19 en zal rond de €9,50 kosten. Het boek kan alvast besteld worden op Amazon.de en wordt verzonden zodra hij beschikbaar is.

LEGO Harry Potter Back To Hogwarts

This LEGO(R) Harry Potter(TM) activity book is packed with comics, puzzles, mazes, games, and more! Featuring all your favorite characters from the Harry Potter films, these pages are full of endless fun — plus, a buildable minifigure!


Jouw mening telt!

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media