Begin mei werd er op het LEGO Ideas platform de Activities bèta aangekondigd. Initieel was de bèta enkel beschikbaar voor de meest actieve LEGO Ideas leden, maar vanaf nu is de bèta ook toegankelijk voor de overige leden.

LEGO Ideas Activities beta

De activities zijn enkel interessant voor LEGO fans die actief zijn op het LEGO Ideas platform of LEGO fans die graag uitgedaagd willen worden om al doende bouwtechnieken te leren. Met activities kun je aan de hand van een opdracht/uitdaging een MOC bouwen en vervolgens insturen. Het is vergelijkbaar met de LEGO Ideas bouwwedstrijden, maar het grote verschil is dat je niets kunt winnen en activities maar een weekje beschikbaar zijn. De opdrachten zijn daarnaast kleinschaliger.

Om alvast een voorproefje te krijgen, kun je nu meedoen met de Holiday essentials activity. Bouw wat jij essentieel vindt tijdens je vakantie. Dit kan natuurlijk een tandenborstel zijn, maar ook een muggenstift, tent, auto, zwembad of zelfs een rolletje wc-papier. Je kunt het zo gek niet bedenken. Meedoen met de Holiday essentials activity kan hier.

Wat vind jij van de LEGO Ideas Activities?

Natuurlijk zijn we benieuwd naar jouw mening. Laat ons daarom weten wij jij van dit concept vindt en of het jou aanzet om mee te doen. Je kunt je mening zoals gewoonlijk laten weten in een reactie onder dit artikel 😉

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!