Zoals al gezegd bij het Pursuit of Flight project van JK Brickworks volgen de LEGO Ideas projecten die de benodigde support behalen elkaar in rap tempo op. De nieuwste kandidaat om het tot een LEGO set te schoppen is het LEGO Ideas History Museum.

LEGO Ideas History Museum

LEGO Ideas History Museum

Niet alleen projecten gebaseerd op de ruimte of ruimtevaart zijn in grote getale te vinden op LEGO Ideas, ook modulaire gebouwen zijn daar goed vertegenwoordigd. Zoals deze History Museum van Poako Sánchez .Voor wie goed opgelet heeft zal de naam Paoko Sánchez (Bricky_Brick) bekend in de oren klinken. Hij is namelijk ook verantwoordelijk voor het LEGO Ideas The Pirate Bay project dat snel de 10.000 supporters binnen wist te halen. Het History Museum spreekt voor zich en we hoeven er dan ook niet veel over te vertellen. Het geheel is opgebouwd uit vier modules die allen een bepaald deel van de historie benadrukken. Poako heeft de nodige geheimen aan het museum toegevoegd. Gezien het een modulair gebouw betreft achten we de kans klein dat het als Ideas project uitgebracht gaat worden. Desalniettemin heeft Bricky_Brick wederom een inzending naar de reviewronde weten te promoten en is daarmee al $500 aan LEGO sets rijker. Mocht je benieuwd zijn naar zijn andere Ideas projecten, dan raden we aan zijn profiel eens te bekijken. De beste man is namelijk druk bezig constant nieuwe inzendingen aan te melden en daarmee is hij één van de meest actieve leden op LEGO Ideas.

LEGO Ideas History Museum

De kandidaten voor de tweede LEGO Ideas review 2019 zijn:

Of LEGO wat in dit project ziet als LEGO Ideas set, is nog even wachten tot de uitslag van de tweede review-ronde van 2019. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO Ideas History Museum en zie je hem graag als LEGO Ideas set verschijnen? Laat het weten in een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media