Tijdens de Star Wars Celebration dit jaar kwam LEGO met een unieke en exclusieve Darth Vader buste. Tijdens de San Diego Comic Con zullen ze wederom een buste uitgeven. Ditmaal in de vorm van een Sith Trooper.

LEGO Star Wars 77901 Sith Trooper Bust

LEGO Star Wars 77901 Sith Trooper Buste

De Sith Trooper Buste zal in eerste instantie exclusief te koop zijn tijdens de San Diego Comic Con voor $45. De Sith Trooper Bust is opgebouwd met 484 onderdelen en voorzien van een box-art die Comic Con waardig is. Op de doos is te lezen dat het hier gaat om een Early Release Edition. Wat dit precies in mag houden mag Joost weten, maar er mag aangenomen worden dat de set op een later moment ook elders te koop zal zijn. Of dit zich beperkt tot Amerika is niet bekend. Als we de Darth Vader Bust als voorbeeld nemen, dan zijn we er bang voor dat de set uiteindelijk zeer beperkt via de Target te koop zal zijn. Zodra we er meer over weten zullen we dit artikel van een update voorzien.

LEGO Star Wars 77901 Sith Trooper Buste LEGO Star Wars 77901 Sith Trooper Buste

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Star Wars 77901 Sith Trooper Bust. Ga jij als LEGO Star Wars fan ervoor zorgen dat je de set aan je verzameling toe kan voegen of laat hem aan je voorbij gaan? Laat het weten in een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?