LEGO tijdschriften en doe-boeken zijn met name gericht op kinderen. Desondanks zijn ze ook interessant te noemen voor volwassenen. Dit met name vanwege de toevoeging van een bouwbaar setje of Minifigure. Afgelopen week zijn er dankzij Amazon en Ameet twee nieuwe doe-boeken die aan de line-up van dit jaar toegevoegd kunnen worden.

LEGO Star Wars en LEGO Harry Potter doe-boeken

LEGO Star Wars Annual 2020

De twee doe-boeken zijn de edities van 2020. Desondanks zullen ze al in 2019 te koop zijn. Het betreft hier dan wel de Engelstalige versie van de boeken. De Nederlandstalige zullen hoogstwaarschijnlijk volgen in 2020. Het LEGO Star Wars doe-boek bevat een Biggs Darklighter Minifigure. In dit geval zal hij geen helm dragen, maar desondanks is het een leuk toevoeging voor LEGO Star Wars fans. Het Harry Potter doe-boek bevat een Ron Weasley Minifigure met de rat Scabbers. De exacte release is niet bekend, maar een release rond september is aannemelijk. Zodra de boeken beschikbaar zijn zullen we dit laten weten.

LEGO Harry Potter Annual 2020

Ben jij verzamelaar van LEGO boeken?

Gezien er steeds meer LEGO boeken verschijnen, zijn we benieuwd of jij ze ook verzamelt. Verzamel jij alle boeken, beperkt jij je tot bepaalde titels of ga je enkel voor boeken met een Minifigure? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?