Als je ooit een keer in een LEGO Store komt, dan zul je wellicht gebruik maken van je LEGO VIP kaart. Dit hoeft niet perse, maar het is wel zo handig. LEGO verstrekt sinds kort ook digitale LEGO VIP kaarten.


LEGO verstrekt digitale LEGO VIP kaarten

Om een digitale LEGO VIP kaart te kunnen bemachtigen, dien je door LEGO uitgenodigd te worden om mee te doen aan het programma. Of iedere VIP lid in Nederland en België de mail heeft gehad durven we niet te zeggen, maar we vermoeden een groot deel van de leden wel. De digitale VIP kaart kan gebruikt worden met Google Pay of Apple Wallet.

LEGO verstrekt digitale LEGO VIP kaarten

In de toekomst kun je via deze apps direct inzien wat jouw puntensaldo is en hem laten scannen bij de kassa. Ideaal als je je kaart vergeten bent of hem graag als verzamelobject ziet. Volgens LEGO zal de digitale VIP kaart ook gebruikt worden om leden op de hoogte te brengen van de laatste aanbiedingen en promoties. Mocht je de LEGO Star Wars 75192 UCS Millennium Falcon ook hebben gekocht voor 1 januari 2017, dan kun je kiezen uit de rode of zwarte LEGO VIP kaart. Ben je nog geen LEGO VIP lid? Lees dan alles over het LEGO VIP programma op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de digitale VIP kaart, heb je ook een uitnodiging gehad en denk je dat je er gebruik van gaat maken, of houd je het liever bij een fysiek exemplaar? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media