Via The LEGO News Room heeft LEGO aangekondigd dat ze volgend jaar STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) trajecten gaan lanceren in China voor studenten. Hoewel dit natuurlijk goed nieuws is voor deze studenten, is er iets opvallends te lezen in de aankondiging. LEGO zal namelijk ook twee exclusieve sets gaan lanceren ter ere van het Chinese nieuw jaar.


Twee exclusieve LEGO sets voor China

Het gaat om twee sets die het Chinees nieuwjaar vieren. Beide sets zullen pas in 2019 gaan verschijnen en zijn exclusief voor China. De eerste set is de Chinese New Year’s Eve Dinner waarin een familie samenkomt om het nieuwe maanjaar te vieren in een traditioneel Chinees huis. De tweede set is de The Dragon Dance set waarbij een drakendans te zien is met aan de leiding een Minifig in een varken-pakje om het jaar van het varken te vieren (2019).

Christiansen said: “These sets are special. They are the first sets we’ve created to celebrate Lunar New Year and the first time we’ve made sets for a specific country or region. We hope they bring a lot of joy to children and the young at heart during new year.”

Twee exclusieve LEGO sets voor China


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de sets aan de hand van de foto die LEGO heeft gedeeld? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?