Elk jaar komt LEGO wel met de benodigde extra’s die je in huis kunt gebruiken en meestal exclusief via LEGO te koop zullen zijn. Voorbeelden hiervan zijn de diverse schrijfwaren, kantoorartikelen, opbergmogelijkheden en sleutelhangers. In 2019 zal LEGO wederom met een aantal extra’s komen en de eerste daarvan is voorzien van officiële visuals.


Visuals LEGO 40359 Picture Frame

LEGO 40359 Picture Frame

De LEGO 40359 Picture Frame heeft de uitstraling van een LEGO Store. Aan beide zijkanten is een module te zien met daarop bouwwerken van onder andere een PAB muur, LEGO sets, een kassa en een Minifigure bouwzuil. De set bevat tevens een Minifigures van een LEGO medewerker. Op dit moment is het niet duidelijk of de set een promotie wordt of dat LEGO de set te koop zal zetten in de winkel en op S@H. We gaan uit van een normale beschikbaarheid. Wat de prijs van de set gaat zijn is niet duidelijk.

LEGO sets winter 2019
Alle LEGO sets die in de winter van 2019 door LEGO uitgebracht worden, hebben we in een handig overzicht voor je op een rij gezet. Je kunt de tot nu toe bekende sets vinden in het LEGO sets winter 2019 overzicht.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit fotoframe en ben je van plan de set toe te gaan voegen aan je verzameling? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?