Zo nu en dan komt LEGO naast echte sets, ook met LEGO accessoires die in of rondom het huis gebruikt kunnen worden. Doordat LEGO visuals van een aantal nieuwe accessoires-sets op hun server heeft geplaatst, hebben we inzicht in dat wat binnenkort gaat verschijnen. In deze post bespreken we de LEGO 853913 Key Holder.


Visuals LEGO 853913 Key Holder

LEGO 853913 Key Holder

Met de LEGO 853913 Key Holder kun je jouw sleutels op een kleurrijke en georganiseerde manier opbergen. De set is opgebouwd met 44 LEGO steentjes en bevat plakkers om ze aan de muur te bevestigen. De set komt met een aantal gekleurde 2×4 bricks waarvan de zwarte als sleutelhanger dient. Nu heeft LEGO in het verleden al tal aan sleutelhangers uitgebracht, ook op dit moment is er genoeg te koop, zowel in vorm van een LEGO Brick als Minifig. Extra sleutelhangers toevoegen is niet echt nodig. De Minifigures zullen echter wel op de kop komen te hangen. Het is de vraag of ze goed vast blijven zitten door het gewicht van de sleutels. Mocht je al sleutelhangers hebben, dan is dit een mooie manier er nu effectief gebruik van te maken. LEGO speelt trouwens best slim, want naast dit setje komen ze ook met een sleutelhanger die te personaliseren en te combineren is. De set kost €9,99 en is vanaf 1 maart te koop bij LEGO.

[maxbutton id=”4″ url=”https://click.linksynergy.com/deeplink?id=lFWN/yX1zOg&mid=24340&murl=https%3A%2F%2Fshop.lego.com%2Fnl-NL%2Fproduct%2FLEGO-sleutelrek-853913 ” text=”De set is te koop op LEGO Shop@Home” ]

LEGO 853913 Key Holder


Wat vind jij van deze set?

Ben jij van plan deze set in huis te halen om daar vervolgens je sleutels aan te hangen, of ben je geen liefhebber van LEGO accessoires? Laat het weten in een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?