Een tijd geleden werd de eerste LEGO VIP Original aan het LEGO VIP Rewards Centre toegevoegd. Dit zijn kunst- of patentontwerpen die in het verleden door LEGO zijn ingediend of ontworpen. In dit overzicht zetten we alle tot nu toe bekende LEGO Originals op een rij.

LEGO VIP Originals Rewards

Overzicht LEGO VIP Originals Rewards (1)

De LEGO Originals zijn gedrukt op premiumpapier en bevatten een blinddruk. De prints lopen uiteen en enkele worden in een beperkte oplage uitgebracht. Denk hierbij aan patentaanvragen en kunstontwerpen. Hoewel niet iedere LEGO fan ze wilt verzamelen, zijn er vast liefhebbers voor. Om deze rewards te verzamelen dien je er VIP punten voor in te leveren. Meer info hoe dat werkt lees je in onze LEGO VIP Originals artikel.

Overzicht LEGO VIP Originals Rewards (2)

Op dit moment zijn er drie prints beschikbaar. Een Limited Edition van 5000 genummeerde exemplaren van het Japanse patent uit 1968, een eerste druk van een afbeelding van een houten eend uit 1958 en een eerste druk van een aquarel van een olifant uit circa 1937. De eerste kost 1500 VIP punten en de twee eerste drukken 750 punten. We hebben deze drie prints liggen en de kwaliteit is uitstekend. De prints zijn voornamelijk voor verzamelaars van dergelijke items interessant om in huis te halen. Op dit moment zijn van 10 LEGO Originals bekend dat ze vroeg of laat als reward gaan verschijnen. Gezien de leeftijd van LEGO als bedrijf en hun rijke geschiedenis, kunnen we ons voorstellen dat er in de toekomst nog het e.e.a. aan toegevoegd gaat worden. Zodra er een nieuwe print beschikbaar is zullen we dit artikel van een update voorzien.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO VIP Originals Rewards? Ben jij een verzamelaar van dergelijke items, zou je enkel een specifiek ontwerp overwegen of word je er niet warm van? We lezen graag wat jij vindt in een reactie.