In het LEGO VIP Rewards Centre zijn een aantal nieuwe beloningen toegevoegd. Onder deze beloningen zijn drie LEGO Originals te vinden die je kunt bemachtigen.

LEGO VIP Originals

LEGO VIP Originals Japanse patentaanvraag voor een LEGO DUPLO
1500 VIP punten staat gelijk aan een waarde van €10

LEGO Originals zijn patenten die LEGO ooit in heeft gediend en waarvan nu een gelimiteerde oplage van verkrijgbaar zijn. Op dit moment zijn er twee die je kunt bemachtigen. De eerste is een pagina uit de Japanse patentaanvraag voor een LEGO DUPLO steen. Deze LEGO Originals is gelimiteerd tot 5000 genummerde exemplaren. De tweede is een technische tekening gebaseerd op het ontwerp uit de jaren 30 van een LEGO houten eend. Deze LEGO Originals is niet genummerd, maar kan wel een beperkte oplage hebben.

LEGO VIP Originals Technische tekening LEGO eend
650 VIP punten staat gelijk aan een waarde van €4,33
LEGO 5005997 Originals Wooden Toy Elephant
650 VIP punten staat gelijk aan een waarde van €4,33

Om gebruik te maken van deze rewards dien je in te loggen op het LEGO VIP Rewards Centre en de LEGO Originals te verzilveren door naar beloningen te gaan. Zodra je hebt verzilverd zal er een promotiecode aan jouw account worden toegevoegd. Je kunt de promotiecode vinden bij de sectie VIP-account – Beloningen. Voer de promotiecode in op LEGO Shop@Home bij de boodschappentas als je een bestelling plaatst. Let op dat de voucher maar 30 dagen geldig is vanaf de dag van verzilveren! Ben je nog geen LEGO VIP lid, dan kun jij je hier gratis voor aanmelden. Lees hier alles over het LEGO VIP programma.

LEGO VIP Rewards Centre

Wat vind jij van de LEGO Originals?

We lezen graag wat jij van de LEGO Originals Rewards vindt. Zie je dit als een leuke extra voor LEGO VIP leden of zie je de waarde er niet van in? Laat jouw mening weten in een reactie onder dit artikel.