Geheel onverwacht komt LEGO aanzetten met een nieuwe promotie. Je krijgt namelijk gratis een LEGO 1968 Ford Mustang cadeau. De aanbieding is vanaf vandaag geldig. Hieronder alle nodige details.


Gratis LEGO 1968 Ford Mustang Fastback

Gratis LEGO 1968 Ford Mustang Fastback 75884

Bij aankoop vanaf €65 krijg je gratis LEGO Speed Champions 1968 Ford Mustang Fastback aan het winkelmandje toegevoegd. Omdat het om een bestaande set gaat die regulier te koop is is het een opvallende promotie te noemen. Mocht je de LEGO Creator Expert 10265 Ford Mustang nog willen hebben, dan haal je nu twee Mustangs in huis. Deze promotie is zowel online als in de Stores beschikbaar en loopt van 11 t/m 22 maart of zolang de voorraad strekt.


Gratis LEGO Movie 30460 Rex’s Plantimal Ambush

LEGO BannerOp het moment is er nog een promotie waarvan je kunt profiteren. Bij aankoop van minimaal €35 aan The LEGO Movie 2 sets krijg je gratis een LEGO 30460 Rex’s Plantimal Ambush Polybag cadeau. De actie is enkel online geldig, loopt tot en met 14 maart of zolang de voorraad strekt.


Dubbele LEGO VIP punten

LEGO VIP promotie maart 2019

In de maand maart krijg je op de bovenstaande en onderstaande set dubbele VIP punten. De dubbele VIP punten worden tot en met 31 maart toegekend. Geen LEGO VIP of wil je er meer over te weten komen, bezoek dan onze alles over LEGO VIP pagina.

LEGO VIP promotie maart 2019


Jouw mening telt!

Ga jij profiteren van één van deze promoties? We zijn benieuwd en lezen het graag in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?