Sinds LEGO de store kalenders niet meer voorziet van promoties is het afwachten op dat wat komen gaat. Om het toch overzichtelijk te maken, hebben we voor jou een handig overzicht met de LEGO promoties november 2019 samengesteld. Altijd handig!

LEGO promoties november 2019

Het begin van november is niet bijzonder te noemen. We verwachten dat er gedurende maand nieuwe promoties zullen gaan verschijnen. In dat geval updaten we dit artikel. Op dit moment kun je dubbele VIP punten verdienen op twee sets en profiteren van een gratis LEGO Marvel set. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over LEGO VIP pagina.

Nieuwe LEGO sets november 2019

Release nieuwe LEGO sets november 2019

Sinds 1 november zijn er een aantal nieuwe LEGO sets te koop. Tevens heeft LEGO wat oudere sets weer in de verkoop gezet. Het gaat hier onder andere om sets met een kerstthema. We hebben de sets voor je op een rijtje gezet zodat je precies weet wat er nieuw is. Je kunt het overzicht hier vinden.

Gratis LEGO 40334 Avengers Tower

Gratis LEGO Avengers Tower

LEGO heeft de Avengers Tower weer uit het magazijn getrokken en biedt de set momenteel gratis aan. Je kunt hem bemachtigen bij besteding vanaf €75 aan LEGO sets met een Disney licentie (Dinsey, Marvel, Star Wars). De promotie loopt tot en met 17 november of zolang de voorraad strekt, en is enkel online geldig!

Gratis LEGO Creator 40434 Reindeer

Gratis LEGO Creator 40434 Reindeer Polybag

Vanaf 4 november geeft LEGO de LEGO Creator 40434 Reindeer Polybag weg bij aankopen vanaf €35 aan LEGO sets. De promotie loopt tot en met 17 november 2019.

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Net als elke andere maand heeft LEGO ook nu twee sets geselecteerd waarop dubbele VIP punten te verdienen zijn. Het gaat om de LEGO 41167 Arendelle Castle Village en de LEGO 71044 Disney Train and Station. De dubbele VIP punten promotie loopt tot en met 30 november.

LEGO sets in de uitverkoop!

Buiten de promo’s om is er nog steeds een uitverkoop gaande bij LEGO. Hoewel veel sets al uitverkocht zijn, staan er nog genoeg in de aanbieding. Mocht je toch gaan shoppen, kijk dan zeker even rond. Wie weet vind je nog wel leuke aanvulling voor jouw collectie, alvast voor sinterklaas of onder de kerstboom. Vergeet niet onze LEGO sets binnenkort uit de handel lijst te bekijken, zodat je precies weet welke sets gaan verdwijnen.

LEGO 40338 Christmas Tree Limited Edition

Gratis LEGO 40338 Christmas Tree

Eind november zal LEGO de LEGO 40338 Christmas Tree gratis weggeven bij aankopen vanaf €85. De promotie is geldig tijdens Black Friday. We verwachten dat er tegelijkertijd leuke kortingen te vinden zijn. De promotie loopt tot en met 2 december of zolang de voorraad strekt.

Black Friday deals 2019

Black Friday 2019

Black Friday vindt op 29 november plaats. Ondanks dat dit maar één dag is, zullen we in het weekend van Black Friday de nodige kortingen zien verschijnen. Zodra we meer weten over de actie en kortingen, zullen we dit artikel van een update voorzien.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de promoties en van welke ga jij profiteren? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?