April is niet de meest denderende maand qua hoeveelheid nieuwe sets. Misschien maar goed ook, dat scheelt weer wat keuzestress en het geeft de portemonnee rust. Om jullie toch netjes op de hoogte te houden van al dat nieuw is, hebben we het voor jou op een rijtje gezet.

Nieuwe LEGO sets april 2020

April staat in het teken van de LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay, een aantal accessoires voor de liefhebbers, nieuwe LEGO Friends Play Cubes en diverse pre-orders. De promoties en aanbiedingen van april 2020 vind je in onze overzicht: LEGO Promoties april 2020.


LEGO Ideas 21322 Pirate sof Barracuda Bay

LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay

Haal de nostalgie in huis met de Pirates of Barracuda Bay. Deze set is ontworpen door een Fan Designer en LEGO heeft er uiteindelijk een set van gemaakt. Te bouwen is een gestrand schip in een baai of een losse baai en volledig schip. Uiteraard kun je elk moment kiezen de set weer aan te passen. Bijgevoegd zijn acht piraten en de nodige dieren om te kunnen overleven. De set zit vol verwijzingen naar de oudere piratensets die LEGO heeft uitgebracht. De prijs is in NL/BE €199,99 en de set is tijdelijk exclusief via LEGO te koop.


LEGO Friends Play Cubes Series 2

LEGO Friends Play Cube Series 2

LEGO Friends-liefhebbers kunnen vanaf vandaag vijf nieuwe Play Cubes in huis halen. Dit is de tweede serie Mini-Dolls met accessoires. Ideaal als je Heartlake City aan wilt vullen. De sets kosten €9,99 per stuk.


LEGO Technic Dom’s Dodge Charger (pre-order)

Van de week is de set officieel aangekondigd. Hoewel de nieuwe Fast & Furious film uitgesteld is naar 2021, gaat de release van deze Technic set gewoon door. De auto is opgebouwd uit 1077 onderdelen, voorzien van draaibare wielen, een V8 motor met op- en neergaande zuigers, dubbele draagarm vering, een te openen motorkap, een wheelie bar en lachgasflessen. De LEGO Technic 42111 Dom’s Dodge Charger zal vanaf 27 te koop zijn, maar er kan alvast een pre-order geplaatst worden.


LEGO Star Wars Helmet Collection (pre-order)

LEGO Star Wars Helmet Collection (pre-order)

De LEGO Star Wars Helmet Collection bestaat uit bouwbare helmen van een Stormtrooper, TIE Fighter Pilot en Boba Fett, en zijn gericht op de AFOL. De helmen zijn voorzien van een standaard en bestaan uit 647, 625 en 724 onderdelen. De sets zullen vanaf 19 april te koop zijn, maar er kan alvast een pre-order geplaatst worden.


LEGO Super Mario (pre-order)

LEGO Super Mario (pre-order)

Sinds 8 april is de LEGO Super Mario Starter Set te pre-orderen via LEGO. Hoewel de set pas in augustus verschijnt, krijg je tijdelijk een gratis LEGO Super Mario Monty Mole & Super Mushroom set. De set wordt niet toegevoegd aan de winkelmand, omdat het een bundel betreft. De LEGO Super Mario Monty Mole & Super Mushroom promotie is geldig tot en met 31 juli 2020 of zolang de voorraad strekt.


Nieuwe LEGO Accessoires

Nieuwe LEGO Accessoires

Begin maart heeft LEGO nieuwe accessoires aan LEGO Shop@Home toegevoegd. Een deel was vanaf 1 maart te koop en andere later die maand. De kans is aanwezig dat je dit hebt gemist. Om die reden hebben we deze accessoires wederom vermeld. Het betreffen een aantal magneten en sleutelhangers. De LEGO 854031 Statue of Liberty Magnet is sowieso een goede aankoop voor wie een Lady of Liberty Minifigure aan de verzameling toe wil voegen. Het figuurtje is vrij duur om los te kopen.


LEGO Iconic Toilet Paper

Vanaf vandaag kun je de LEGO Iconic Toilet Paper in huis halen. Het papier is voorzien van nopjes. Het papier is functioneel maar kan ook ter decoratie gebruikt worden. Een pak iconische wc-papier bevat 6 rollen 3-laags wc-papier van ca. 23,5 meter lang. Een pak kost in Nederland en België €5,99.


LEGO Star Wars Pre-orders

LEGO Star Wars Pre-orders

Het mag nog even duren voordat de LEGO Star Wars The Mandalorian & the Child en de LEGO Star Wars The Razor Crest uitgebracht gaan worden, maar ze zijn alvast te pre-orderen. LEGO speelt hiermee in op de populariteit van de serie. Mocht je ze alvast willen kopen, dan kan dat via LEGO Shop@Home.

Welke set(s) ga jij halen?

We zijn natuurlijk heel benieuwd welke nieuwe LEGO sets van april 2020 jij in huis gaat halen. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?