Sinds LEGO de store kalenders niet meer voorziet van promoties, is het afwachten op dat wat komen gaat. Om het toch overzichtelijk te maken, hebben we voor jou ook de LEGO promoties van april 2020 in een handig overzicht gezet.

Inmiddels is dit overzicht voorzien van een update met nieuwe promoties via LEGO.

LEGO promoties april 2020

Sinds begin april zijn er nieuwe LEGO sets te koop, maar voorziet LEGO ook in twee sets waarop je geheel april dubbele VIP-punten verdient. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over het LEGO VIP programma pagina. Sinds 8 april zijn er een aantal promoties gelanceerd waarvan je gebruik kunt maken. Ze zijn te combineren voor meer voordeel als je een aankoop doet.

Houd dit overzicht overigens in de gaten, want LEGO voegt vaak nieuwe promoties toe.


Nieuwe LEGO sets april 2020

Nieuwe LEGO sets april 2020

Vanaf deze maand zijn er een aantal nieuwe LEGO sets te koop, waaronder de LEGO Ideas Pirates of Barracuda Bay, Dom’s Dodge Charger en de LEGO Star Wars Helmet Collection. Je kunt alle nieuwe sets bekijken op LEGO Shop@Home of via ons overzicht met de nieuwe LEGO sets van april 2020.

LEGO 40371 Easter Egg

Gratis LEGO 40371 Easter Egg

Bij aankoop van minimaal €55 aan LEGO sets, krijg je deze LEGO Easter Egg cadeau. Met de set bouw je een openen paasei met een kuiken dat geopend kan worden. Met de Tiles kun je hem versieren zoals jij wilt. De set is gratis te bemachtigen via LEGO tot en met 13 april of zolang de voorraad strekt. Deze promotie is te combineren met de gratis paashaas en is ook geldig op pre-orders.

LEGO 40371 Easter Bunny

Gratis LEGO 30550 Easter Bunny

Wanneer je voor minimaal €30 aan LEGO koopt, krijg je deze LEGO Easter Bunny cadeau. De promotie loopt tot en met 13 april of zolang de voorraad strekt. Deze promotie is te combineren met de gratis Easter Egg en is ook geldig op pre-orders.

Gratis LEGO Super Mario Monty Mole & Super Mushroom

Gratis LEGO Super Mario Monty Mole & Super Mushroom

Sinds 8 april is de LEGO Super Mario Starter Set te pre-orderen via LEGO. Hoewel de set pas in augustus verschijnt, krijg je er tijdelijk een gratis LEGO Super Mario Monty Mole & Super Mushroom set. De set wordt niet toegevoegd aan de winkelmand, omdat het een bundel betreft. De LEGO Super Mario Monty Mole & Super Mushroom promotie is geldig tot en met 31 juli 2020 of zolang de voorraad strekt. Hoewel deze promo te combineren is met de Easter Egg en de Easter Bunny, is de release pas over een paar maand. Let op dat de promoties eventueel kunnen vervallen!

LEGO VIP Rewards Centre

Nieuwe LEGO VIP Rewards

Via het LEGO Ambassador Network (LAN) zijn er enkele LEGO VIP Rewards gecommuniceerd die LEGO deze maand in het leven gaat roepen. De exacte voorwaarden van de onderstaande rewards zijn niet bekend. We werken dit bij zodra we meer weten.

  • Star Wars Mini Droid Commander (vanaf 19 april)
  • BB-9E™ Key Chain
  • Brick Separator Key Chain
  • Brick Suit Guy Key Chain
  • Lucy Key Chain
  • Star Destroyer™ Bag Charm
  • Landspeeder™ Bag Charm
  • Emmet’s Construction Pod
  • The LEGO Movie II Set Accessory Set 2019
  • Knightmare Batman Accessory Set

Graded Maz Kanata Minifig Sweepstake

Graded Maz Kanata Minifig Sweepstake

Wie LEGO VIP-lid is, kan nu meedoen met de Graded Maz Kanata Minifig Sweepstake. De Graded Maz Kanata Minifig is voorzien van een 100% classificatie van UK Graders (niveau “Gold”) en wordt geleverd in een uv-bestendige acrylbehuizing. Hierdoor is het een mooi verzamelitem. Om kans te maken op het winnen Minifig, dien je 50 VIP-punten in te leveren via het LEGO VIP Reward Centre. Zie het als het kopen van een lot. Je kunt tot 15 loten kopen (= 750 punten t.w.v. €5). Hierdoor maak je de winkans groter. Helaas wordt er maar één Minifigure verloot over alle deelnemende landen. Leuk voor wie een gokje wilt wagen en geen ander doel weet voor de VIP-punten. Meedoen kan tot en met 19 april 2020. De winnaar wordt op 28 april via de email benaderd voor het innen van de prijs.

LEGO 30555 Poppy's Carriage

Gratis LEGO Trolls 30555 Poppys Carriage Polybag

Van 22 t/m 30 april of zolang de voorraad strekt, krijg je gratis deze LEGO Trolls 30555 Poppys Carriage Polybag bij aankoop van LEGO Trolls sets met een minimale waarde van €30. De aanbieding is geldig op LEGO Shop@home.

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Net als elke andere maand, heeft LEGO ook nu twee sets geselecteerd waarop dubbele VIP punten te verdienen zijn. Het gaat om de LEGO Trolls Pop Village Celebration en de LEGO Trolls Volcano Rock City Concert. De dubbele VIP punten promotie loopt tot en met 30 april.

LEGO sets in de uitverkoop!

Buiten de promo’s om is er nog steeds een uitverkoop gaande bij LEGO. Hoewel veel sets al uitverkocht zijn, staan er nog genoeg in de aanbieding. Mocht je toch gaan shoppen, kijk dan zeker even rond. Wie weet vind je nog wel leuke aanvulling voor jouw collectie. Vergeet niet de LEGO sets binnenkort uit de handel lijst te bekijken, zodat je precies weet welke sets gaan verdwijnen.

LEGO Store Promoties

In Store Promoties april 2020

Voor de komende periode zijn de LEGO Stores gesloten vanwege het Coronavirus.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de promoties en van welke ga jij profiteren? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?