Juni was met ruim 100 nieuwe LEGO sets een aderlating voor de portemonnee. Juli is een stuk vriendelijker voor de beurs. Er zijn maar een handjevol nieuwe sets die je vanaf vandaag in huis kunt halen. Zoals gewoonlijk hebben we alle nieuwe sets voor deze maand voor je op een rijtje gezet.


De nieuwe producten bestaan uit LEGO Monkie Kid sets, de LEGO Disney Frozen Ice Castle, LEGO Adidas Superstar Originals en een LEGO Minions Accessory Pack. Qua promo’s begint de maand rustig. Je kunt vanaf de nu de kleine LEGO Adidas Originals Superstar set in huis halen. Je krijgt hem gratis bij minimale besteding van €95.

LEGO adidas Superstar Originals

De klassieke adidas Superstar hebben een LEGO make-over gekregen en is vanaf nu te koop als bouwbare variant. De LEGO Adidas Originals Superstar set geeft de keuze een linker of rechter schoen te maken. Er zit een display bijgevoegd waarop je de schoen ter display kan zetten. De doos waar de set in opgeborgen zit is volledig is stijl en lijkt op een schoenendoos. De schoen bestaat uit 731 onderdelen en kost €89,99. De set is tijdelijk exclusief via LEGO en adidas te koop. Je vindt de LEGO adidas Originals Superstar hier op LEGO Shop@Home: LEGO Adidas Originals Superstar.


LEGO Disney Frozen The Ice Castle

Fans van Disney en Frozen kunnen vanaf nu een uitbreiding op het kerstdorp of Disney verzameling in huis halen. De LEGO Disney Frozen The Ice Castle is een grote speelset van 1709 steentjes die ruim 65cm hoog is. Bijgevoegd zijn een aantal Mini-dolls voor displaywaarde of voor kinderen om mee te spelen. De set kost €209,99 en is te koop via LEGO Shop@Home: LEGO Frozen The Ice Castle.


LEGO Ideas Typewriter

Hoewel de LEGO Ideas Typewriter sinds halverwege juni al te koop is voor LEGO VIP-leden, is de set nu ook verkrijgbaar voor niet VIP-leden. Met de set bouw je logischerwijs een typemachine waarmee je de toetsen aan kan slaan. Bij toetsaanslagen zal de wagen naar links bewegen en aan het einde van de zin kun je hem terug schuiven. De set kost €199,99 en is tijdelijk exclusief te koop via LEGO Shop@Home: LEGO Ideas Typewriter.


LEGO Minions Kung Fu Training Accessory Pack

Fans van Minions kunnen vanaf nu een heuse Accessory Pack in huis halen, de Minions Kung Fu Training. De set bestaat uit vier Minifigures (Bob, Kevin, Gru en Belle Bottom) en een aantal accessoires waaronder een oefenpop . Het setje kost €14,99 en is exclusief te koop via LEGO: LEGO Minions Kung Fu Training Accessory Pack.


LEGO Monkie Kid 2HY 2021

De nieuwe Monkie Kid sets zetten het verhaal van Monkie Kid voort en bestaan uit nieuwe voertuigen en Minifigures voor de fans van het thema. Er zijn drie nieuwe sets verkrijgbaar: Sandy’s Power Loader Mech, Pigsy’s Noodle Tank en The Bone Demon. De laatste is in segmenten op te delen of samen te voegen tot The Bone Demon. Je vindt de nieuwe sets hier: LEGO Monkie Kid 2HY 2021.


Overige LEGO releases juli 2021

Overige releases:

Later deze maand verschijnen er nog twee nieuwe sets en er is een nieuwe sleutelhanger te koop. Deze maand is ook de LEGO BrickHeadz Ninjago 10th Anniversary set via de LEGO Shop te koop. Het setje was vorige maand te krijgen als Purchase with Purchase promo in de LEGO Stores, maar binnenkort te koop voor €29,99. Augustus wordt een drukkere maand. Voor bepaalde sets is een pre-order beschikbaar. Je vindt ze hieronder.

Pre-orders:


Laat van je horen!

We lezen graag welke sets jij deze maand sowieso gaat kopen en welke op jouw verlanglijst komen voor later. Laat ook vooral weten wat je van de sets vindt die verschenen zijn.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?