In maart zijn de nodige nieuwe LEGO-sets verschijnen. Om jullie altijd netjes op de hoogte te houden van al dat nieuw is, hebben we het voor jou op een rijtje gezet.

Nieuwe LEGO sets maart 2020

Dit lijstje is zonder promoties. Die kun je vinden in onze LEGO promoties maart 2020 artikel. Maart staat in het teken van de LEGO Creator Expert Fiat 500, LEGO DOTS, diverse andere sets, twee Minifigures Accessory Packs en een aantal accessoires voor de liefhebbers.


LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500

LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500

De volgende iconische auto die je kunt verzamelen en bouwen is de LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500. De auto wordt vergezeld door een achterklep koffer en een schildersezel met schildersbenodigdheden en een schilderij. Het gele model bestaat uit 960 onderdelen, kost in Nederland en België €84,99.


LEGO DOTS

LEGO DOTS

De eerste lichting aan LEGO DOTS-sets zijn vanaf maart te koop via o.a. LEGO. Met de sets kun je armbanden, een sieradenhouder en een fotohouder bouwen. Met de meegeleverde DOTS (LEGO Tiles) kun je de sets naar eigen smaak versieren. De sets bestaan uit vijf armbanden met LEGO-steentjes, een zakje extra DOTS, een fotohouder en een sieradenhouder.


LEGO Minifigure Accessory Packs

LEGO Minifigure Accessory Packs

De twee nieuwe Minifigures Accessory Packs vallen onder het Ninjago en City thema. De LEGO Ninjago Minifigure Accessory Set bestaat uit een gouden Zane-minifiguur, een Nindroid met een rugzak en twee Overlord-krijgers, elk met een zwaard. De LEGO City variant biedt vier Minifiguren: een meisje, haar vader en twee kermismedewerkers, een megafoon en twee ijsjesaccessoire-elementen voor creatief speelplezier. Daarnaast bevat de set een bouwbare schietbaan met een noppenschieter en twee teddyberen als prijzen.


LEGO Marvel 76163 Venom Crawler

LEGO Marvel 76163 Venom Crawler

LEGO zet de trend van Mecha door met deze Venom Crawler. Aan Spider-Man om Iron Venom en Carnage een halt toe te brengen. De set bestaat uit 413 onderdelen, bevat Spider-Man, Iron Venom en Carnage Minifigures, en heeft een verkoopadviesprijs van €34,99.


LEGO Marvel 76162 Black Widow’s Helicopter Chase

LEGO Marvel 76162 Black Widow Helicopter Chase

Kun je niet wachten op de Black Widow film? Dan kun je met de Marvel Avengers Black Widow’s Helicoper Chase alvast de strijd laten escaleren. De set bevat drie Minifigures in de vorm van Black Widow, Yelena Belova en Taskmaster. De set kost €34,99 en bevat 271 onderdelen.


Nieuwe LEGO Accessoires

Nieuwe LEGO Accessoires

Afgelopen maand heeft LEGO nieuwe accessoires aan LEGO Shop@Home toegevoegd. Het betreffen een aantal magneten en sleutelhangers. Van de LEGO 854032 New York Key Chain en de LEGO 854031 Statue of Liberty Magnet was kort geen spoor meer te vinden, maar de laatste is inmiddels te koop via LEGO. De Mickey en Minnie sleutelhangers en de LEGO 854011 Eiffel Tower Magnet zijn wel te koop.


LEGO Star Wars Pre-orders

LEGO Star Wars Pre-orders

Het mag nog even duren voordat de LEGO Star Wars The Mandalorian & the Child en de LEGO Star Wars The Razor Crest uitgebracht gan worden, maar ze zijn alvast te pre-orderen. LEGO speelt hiermee in op de populariteit van de serie. Mocht je ze alvast willen kopen, dan kan dat via LEGO Shop@Home.

Welke set(s) ga jij halen?

We zijn natuurlijk heel benieuwd welke nieuwe LEGO sets van maart 2020 jij in huis gaat halen. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?