Sinds LEGO de store kalenders niet meer voorziet van promoties, is het afwachten op dat wat komen gaat. Om het toch overzichtelijk te maken, hebben we voor jou dit handige overzicht met de LEGO promoties van maart 2020 geüpdatet. Altijd handig!

LEGO promoties maart 2020

Sinds begin maart zijn er nieuwe LEGO sets te koop, maar voorziet LEGO ook in een aantal nieuwe promoties. Daarnaast zijn twee sets geselecteerd waarop je geheel maart dubbele VIP-punten verdient. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over het LEGO VIP programma pagina.

Houd dit overzicht overigens in de gaten, want LEGO voegt vaak nieuwe promoties toe.


Nieuwe LEGO sets maart 2020

Nieuwe LEGO sets maart 2020

Vanaf deze maand zijn er een aantal nieuwe LEGO sets te koop, waaronder de Fiat 500. Je kunt alle nieuwe sets bekijken op LEGO Shop@Home of via ons overzicht met de nieuwe LEGO sets van maart 2020.

LEGO Pre-orders

LEGO Pre-orders

Er zijn een aantal pre-orders beschikbaar die je kunt combineren met de dubbele VIP punten. De pre-orders voor de Star Wars Helmet Collection, LEGO Brick-Build Minions en de twee LEGO Star Wars The Mandalorian sets zijn beschikbaar.

LEGO VIP dubbele punten

Dubbele LEGO VIP punten op alles

Traditiewijs heeft LEGO deze maart een dubbele VIP punten promo in het leven roepen. Van 20 t/m 29 maart kun je dubbele VIP-punten verdienen. Dit geldt ook voor pre-orders! Dus mocht je een set op het oog hebben die spoedig verschijnt en vooruit te bestellen is, profiteer dan van de dubbele punten!

LEGO 40371 Easter Egg

Gratis LEGO 40371 Easter Egg

Van 23 maart tot en met 13 april of zolang de voorraad strekt, krijg je gratis deze LEGO 40371 Easter Egg bij aankoop van minimaal €55 aan LEGO sets. De aanbieding is geldig op LEGO Shop@home en in de LEGO Stores.

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Net als elke andere maand heeft LEGO ook nu twee sets geselecteerd waarop dubbele VIP punten te verdienen zijn. Het gaat om de LEGO Technic 42105 Catamaran en de LEGO Technic 42108 Mobile Crane. De dubbele VIP punten promotie loopt tot en met 31 maart.

LEGO 30555 Poppy's Carriage

Gratis LEGO 30555 Poppy’s Carriage

Deze LEGO 30555 Poppy’s Carriage Polybag zal pas in april bij geldige aankopen weggegeven worden.

LEGO sets in de uitverkoop!

Buiten de promo’s om is er nog steeds een uitverkoop gaande bij LEGO. Hoewel veel sets al uitverkocht zijn, staan er nog genoeg in de aanbieding. Mocht je toch gaan shoppen, kijk dan zeker even rond. Wie weet vind je nog wel leuke aanvulling voor jouw collectie. Vergeet niet de LEGO sets binnenkort uit de handel lijst te bekijken, zodat je precies weet welke sets gaan verdwijnen.

In Store Promoties maart 2020

Voor de komende periode zijn de LEGO Stores gesloten vanwege het Coronavirus.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de promoties en van welke ga jij profiteren? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?