Sinds december 2020 is de LEGO 5006330 VIP Metal Key Chain verkrijgbaar in het LEGO VIP Reward Centre voor 950 VIP-punten. Peter had nog wat VIP-punten over die stof aan het vangen waren. De druk van zijn sleutelhangerverzamelwoede was te hoog en hij kon het niet laten een exemplaar in huis te halen. Of hij tevreden is met de aankoop? Dat lees je hieronder.


Zoals aangegeven dien je voor deze sleutelhanger 950 VIP-punten (omgerekend €6,33) in te leveren via het LEGO VIP Reward Centre. In ruil voor de VIP-punten ontvang je een vouchercode die je kunt verzilveren voor de eerstvolgende bestelling. Het verzilveren van de voucher dient binnen 60 dagen te geschieden, omdat ie anders vervalt.

LEGO 5006330 VIP Metal Key Chain

De sleutelhanger wordt geleverd in een soortgelijk doosje als de LEGO 5006363 Han Solo Carbonite Metal Keychain van afgelopen najaar. Het is een stevig kartonnen doosje met inlet, waarin de sleutelhanger veilig opgeborgen zit. Op het doosje staat het VIP logo met de bekende tovenaar gedrukt. Verzamelaars van sleutelhangers of andere exclusieve LEGO items, zullen deze chique ogende verpakking kunnen waarderen.

Met een gewicht van 32 gram is de VIP sleutelhanger een stuk lichter dan de Han Solo Carbonite sleutelhanger van 61 gram. De sleutelhanger is gemaakt van metaal en heeft de vorm van een 2×4 Plate. De sleutelhanger heeft een zilverachtige kleur en zal dankzij de eerder genoemde inlet, veilig opgeborgen kunnen worden zodat beschadigingen beperkt worden.

LEGO 5006330 VIP Metal Key Chain


Conclusie


LEGO 5006330 VIP Metal Key Chain

Indien je een verzamelaar bent van LEGO gadgets, ben ik van mening dat deze unieke sleutelhanger niet mag ontbreken in jouw collectie. De prijs is meer dan redelijk en met de toevoeging van het kartonnen doosje krijgt het geheel een chique uitstraling. In tegenstelling tot andere gadgets die via het LEGO VIP Reward Centre verkrijgbaar waren, lijkt het erop dat LEGO deze keer wel voldoende voorraad heeft, waardoor meer LEGO fans de kans hebben om de sleutelhanger te bemachtigen.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?