Enige tijd geleden kregen we via het LAN te horen dat de komende maanden VIP Sweepstakes in het leven geroepen worden. Toendertijd was het nog zo dat deze sweepstakes niet voor Nederland beschikbaar zal zijn. Inmiddels is dit wel het geval. Daardoor kun jij als LEGO VIP-lid deelnemen aan de eerste verloting, waarbij je kans maakt op een exclusieve San Diego Comic-Con 2012 Shazam! Minifig.

San Diego Comic-Con 2012 Shazam! Minifig Sweepstake

Helaas voor de Belgen, is deze sweepstake niet beschikbaar in België. Wel weten dat LEGO aan het kijken is voor andere mogelijkheden. De Nederlanders kunnen wel deelnemen. De San Diego Comic-Con 2012 Shazam! Minifig is voorzien van een 100% classificatie van UK Graders (niveau “Gold”) en wordt geleverd in een uv-bestendige acrylbehuizing. Hierdoor is het een mooi verzamelitem.

San Diego Comic-Con 2012 Shazam! Minifig Sweepstake (1)

Om kans te maken op het winnen van de exclusieve San Diego Comic-Con 2012 Shazam! Minifig, dien je 50 VIP-punten in te leveren via het LEGO VIP Reward Centre. Zie het als het kopen van een lot. Je kunt tot 15 loten kopen (= 750 punten t.w.v. €5). Hierdoor maak je de winkans groter. Helaas wordt er maar één Minifigure verloot over alle deelnemende landen. Leuk voor wie een gokje wilt wagen en geen ander doel weet voor de VIP-punten. Meedoen kan tot en met 2 maart 2020. De winnaar wordt op 11 maart via de email benaderd voor het innen van de prijs.

Ga jij een gokje wagen?

We zijn benieuwd of jij VIP-punten in gaat zetten om kans te maken op het winnen van deze exclusieve Shazam! Minifigure. Laat het weten via een reactie onder dit artikel of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?