Sinds LEGO de store kalenders niet meer voorziet van promoties is het afwachten op dat wat komen gaat. Om het toch overzichtelijk te maken, hebben we voor jou een handig overzicht met de LEGO promoties december 2019 samengesteld. Altijd handig!

LEGO promoties december 2019

December staat natuurlijk in het teken van Sinterklaas en de kerstdagen. LEGO doet niet aan sinterklaas, maar de kerstdagen krijgen daarentegen wel de nodige aandacht. Zodoende krijg je vanaf 6 december een gratis LEGO Mini Gingerbread House bij aankoop van LEGO sets. Je kunt ook tijdelijk profiteren van de gratis Obi-Wan Kenobi Minifigure of de LEGO Battle of Endor set. Daarnaast zijn twee sets geselecteerd waarop je geheel december dubbele punten verdient. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over LEGO VIP pagina.

LEGO 40337 Mini Gingerbread House

Gratis LEGO 40337 Mini Gingerbread House

Het peperkoekhuisje is gratis als je voor minimaal €100 aan LEGO sets koopt. De set wordt automatisch aan de winkelmand of aankoop toegevoegd. Er is geen aankooprestrictie qua thema. Hierdoor kun je tegelijkertijd profiteren van de gratis Obi-Wan Kenobi Minifig. De promotie loopt tot en met 24 december of zolang de voorraad strekt.

LEGO 40362 Battle of Endor

Gratis LEGO 40362 Battle of Endor

Omdat de nieuwe Star Wars film in de bioscopen draait, hebben LEGO en Star Wars de handen ineen geslagen. Zodoende is de code FRSW beschikbaar gesteld. Je kunt enkel online profiteren van deze aanbieding. Bij het activeren van de code krijg je de LEGO 40362 Battle of Endor gratis zolang de voorraad strekt. Tot wanneer de promo geldig is is niet duidelijk. De promotie is geldig, maar staat niet vermeld op de website van LEGO.

Obi-Wan

Gratis LEGO Star Wars 30624 Obi-Wan Kenobi

Van 6 t/m 31 december krijg je bij aankoop van minimaal €40 aan LEGO Star Wars sets, gratis een Obi-Wan Kenobi Minifig. Deze promotie is te combineren met de Gingerbread House promo. Zorg dat je voor minimaal €100 aan LEGO Star Wars sets koopt om van beide te profiteren. De actie loopt tot en met 31 januari 2020 of zolang de voorraad strekt.

LEGO promoties december 2019

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Net als elke andere maand heeft LEGO ook nu twee sets geselecteerd waarop dubbele VIP punten te verdienen zijn. Het gaat om de LEGO City 60216 Downtown Fire Brigade en de LEGO Friends 41375 Heartlake City Amusement Pier. De dubbele VIP punten promotie loopt tot en met 31 december.

Gratis spoedverzending tot 23-12

Om te zorgen dat jouw cadeaus toch nog voor de kerstdagen in huis staan, biedt LEGO de spoedverzending nu gratis aan bij een bestelling vanaf €200. Voordeel is dat je nu gebruik kunt maken van drie promoties, eventueel de dubbele VIP punten en gratis spoedverzending. Spoedverzending is niet beschikbaar in België.

LEGO sets in de uitverkoop!

Buiten de promo’s om is er nog steeds een uitverkoop gaande bij LEGO. Hoewel veel sets al uitverkocht zijn, staan er nog genoeg in de aanbieding. Mocht je toch gaan shoppen, kijk dan zeker even rond. Wie weet vind je nog wel leuke aanvulling voor jouw collectie, alvast voor sinterklaas of onder de kerstboom. Vergeet niet de LEGO sets binnenkort uit de handel lijst te bekijken, zodat je precies weet welke sets gaan verdwijnen.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de promoties en van welke ga jij profiteren? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?