Sinds LEGO de store kalenders niet meer voorziet van promoties, is het afwachten op dat wat komen gaat. Om het toch overzichtelijk te maken, hebben we voor jou een handig overzicht met de LEGO promoties van januari 2020 samengesteld. Altijd handig!

LEGO promoties januari 2020

Januari staat niet bekend als de meest geweldige maand qua promoties. Er is momenteel weinig bijzonders te melden. Houd dit overzicht desondanks toch in de gaten, want LEGO voegt vaak nieuwe promoties toe. Naast de aanbiedingen, zijn er de nodige nieuwe sets te koop. Daarnaast zijn twee sets geselecteerd waarop je geheel januari dubbele punten verdient. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over het LEGO VIP programma pagina. Alle promoties zijn geldig op LEGO Shop@Home en in de LEGO Stores, tenzij anders aangegeven!


LEGO sets 2020

Nieuwe LEGO sets januari 2020

Met ruim 150 nieuwe LEGO sets is er voor ieder wel wat wils. Je kunt alle nieuwe sets bekijken op LEGO Shop@Home of via ons overzicht met de LEGO sets van 2020.

LEGO 40355 Year of the Rat

Gratis LEGO 40355 Year of the Rat

Vanaf 13 januari kun je de LEGO 40355 Year of the Rat in huis halen. Je dient hiervoor een aankoop te doen van minimaal €80. De set is voorzien van een handig hersluitbaar doosje, de bouwinstructies, de onderdelen en een envelop die je kunt gebruiken als je de set cadeau doet. Deze promo loopt tot en met 26 januari of zolang de voorraad strekt. Daarnaast is de promo te combineren met de Obi-Wan Kenobi Minifig en de Hidden Side Drag Racer.
LEGO 40408 Hidden Side Drag Racer

Gratis LEGO Hidden Side Drag Racer

Deze set is gratis als je voor minimaal €45 aan LEGO sets koopt. De set wordt automatisch aan de aankoop toegevoegd. Er is geen aankooprestrictie qua thema. Hierdoor kun je tegelijkertijd profiteren van de gratis Year of the Rat en de Obi-Wan Kenobi Minifig. De promotie loopt tot en met 9 februari of zolang de voorraad strekt.

Obi-Wan

Gratis LEGO Star Wars 30624 Obi-Wan Kenobi

Bij aankoop van minimaal €40 aan LEGO Star Wars sets, krijg je gratis een Obi-Wan Kenobi Minifig. Deze promotie is te combineren met de gratis Year of the Rat en de Hidden Side set. De actie loopt tot en met 31 januari 2020 of zolang de voorraad strekt.

LEGO promoties januari 2020

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Net als elke andere maand heeft LEGO ook nu twee sets geselecteerd waarop dubbele VIP punten te verdienen zijn. Het gaat om de LEGO City 60246 Police Station en de LEGO Star Wars 75272 Sith TIE Fighter. De dubbele VIP punten promotie loopt tot en met 31 januari.

LEGO sets in de uitverkoop!

Buiten de promo’s om is er nog steeds een uitverkoop gaande bij LEGO. Hoewel veel sets al uitverkocht zijn, staan er nog genoeg in de aanbieding. Mocht je toch gaan shoppen, kijk dan zeker even rond. Wie weet vind je nog wel leuke aanvulling voor jouw collectie. Vergeet niet de LEGO sets binnenkort uit de handel lijst te bekijken, zodat je precies weet welke sets gaan verdwijnen.

In Store Promoties januari 2020

In Store Promoties januari 2020

Naast de algemene promoties, zijn er ook twee die exclusief in de LEGO Brand Retail Stores te bemachtigen zijn.

8 januari 2020: Monthly Mini Build van een Chinese nieuwjaarsdraak. Enkel voor kinderen van 6-14 jaar. De set is gratis te bemachtigen en enkel geldig op de dag van de promo of zolang de voorraad strekt.

9 januari: Make and Take LEGO Kiosk. Evenement is geldig voor LEGO fans van 14 jaar of ouder. De set is gratis. De aanbieding is enkel geldig op de dag van de promo of zolang de voorraad strekt.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de promoties en van welke ga jij profiteren? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?