Begin dit jaar hadden we het onderstaande bericht geplaatst. Gezien het Coronavirus roet in het eten heeft gegooid, kon dit bericht in feite de prullenbak in. De meeste landen binnen Europa laten inmiddels weer Europese toeristen toe. We hebben de publicatie van een update voorzien voor wie alsnog van plan is om een korte vakantie naar LEGOLAND Billund te boeken.


Allereerst is het belangrijk te benadrukken dat er goed nagedacht moet worden over een vakantie buiten Nederland of België. Mocht je op vakantie gaan, dan is het van belang dat je de regels handhaaft die gelden in het land van bestemming, de in eigen land geldende adviezen en dat je beter niet kunt gaan vliegen maar met de auto op vakantie kunt gaan. Iedereen is verantwoordelijk voor hun eigen veiligheid, maar ook die van een ander. Lees hier de huidige adviezen van Nederland, hier de huidige adviezen van België en hier de regels binnen Denemarken.

LEGOLAND Billund Resort aanbieding

Mocht je een korte vakantie willen boeken naar LEGOLAND Billund, dan kun je gebruik maken van deze tijdelijke aanbiedingen van TUI. Als je in de actieperiode een reis naar LEGOLAND Castle Hotel, Hotel LEGOLAND, vakantiepark Lalandia Billund of vakantiepark LEGOLAND Holiday Village boekt, krijg je een gratis LEGO cadeau t.w.v. €59, unieke verblijfskortingen en een gratis Be Happy Pass. Deze aanbieding was in eerste instantie geldig tot 1 april, maar nu verlengt. Tot wanneer is niet precies duidelijk. De verblijfskortingen zijn bij TUI te vinden op deze pagina. Je kunt wel alvast boeken voor een vakantie later dit jaar, maar gezien de huidige omstandigheden kan het zijn dat er bij een eventuele nieuwe uitbraak de reis niet door kan gaan.


We hebben de acties hieronder kort voor je beschreven.

 • Gratis LEGO cadeau t.w.v. €59 (bij aankomst en 1 per boeking)
 • Gratis Be Happy Pas (voordeel op attracties, winkels, restaurants in de omgeving). Meer info over de resortpas vind je op www.tui.nl/legoland/passen/
 • Exclusieve en unieke verblijfskortingen (tijdens vakantieperiodes)
 • 20% korting op de grootste attracties
 • Je kunt optioneel een resortpas kopen
  • Resortpas geeft toegang tot het LEGOLAND pretpark, GIVSKUD ZOO en Lalandia binnenspeeltuin Monky Tonky Land en Aquadome.

LEGOLAND Billund Resort aanbieding

Wat het LEGO cadeau is durven we niet te zeggen, laat het dan ook een verrassing zijn. De Be Happy Pas geeft voordeel op diverse attracties, winkels en restaurants in de omgeving. De resort-aanbiedingen gelden voor de LEGOLAND hotels (waaronder het nieuwe LEGOLAND Castle Hotel), alsook Lalandia Billund en Ribe Byferie. Denk hierbij aan 3 dagen boeken voor de prijs van 2, en verlaagde prijzen. De verblijfskortingen kunnen aardig wat geld besparen, maar daarvoor dien je wel in de vakantieperiodes te gaan (zie overzicht hieronder).

LEGOLAND verblijfskortingen overview


Handige info

Er is een resortpas die extra voordeel biedt tot het LEGOLAND Park, Safaripark GIVSKUD ZOO, Lalandia’s Waterpark Aquadome (indien open) en Monky Tonky Land. Mocht je niet voor de Resortpas gaan, dan kun je als LEGO VIP-lid punten inwisselen voor toegangskaartjes voor LEGOLAND Billund en LEGO House. Let wel op dat je de tickets online koopt om toegang te garanderen. Houdt tegelijkertijd ook rekening met het feit dat kinderen onder de drie jaar gratis toegang hebben (LEGO House en LEGOLAND Billund).

 • LEGO House is geopend
 • LEGOLAND Billund is geopend
 • Binnen Billund is veel op loopafstand te doen
 • Reis met de auto en niet het vliegtuig
 • Let op de verblijfsduur i.v.m. regelgevingen
 • Houd rekening met regels eigen land en land van bestemming
 • Zorg dat je veel plezier beleeft
 • Vergeet de souvenirs niet 😉

LEGOLAND Billund Resort aanbieding

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?