Vorig jaar hadden we het onderstaande bericht geplaatst, maar gezien het Coronavirus roet in het eten heeft gegooid, kon dit bericht in feite de prullenbak in. Er is steeds meer grip op het virus en de meeste landen binnen Europa laten inmiddels weer Europese toeristen toe. Een vakantie naar LEGOLAND Billund is dus weer mogelijk. Ben je van plan om een vakantie naar LEGOLAND te boeken, profiteer dan van de LEGOLAND Billund vakantieaanbiedingen. We hebben dit artikel ook voorzien van een beknopt overzicht van de geldende regels omtrent corona. Zo kun je goed voorbereid op reis.

LEGOLAND Billund Resort aanbieding


LEGOLAND – Regels omtrent Corona

Allereerst is het belangrijk te benadrukken dat er goed nagedacht moet worden over een vakantie buiten Nederland of België. Mocht je op vakantie gaan, dan is het van belang dat je de regels handhaaft die gelden in het land van bestemming, de in eigen land geldende adviezen en dat je beter niet kunt vliegen maar met de auto op vakantie kan gaan. Iedereen is verantwoordelijk voor hun eigen veiligheid, maar ook die van een ander. Lees hier de huidige adviezen van Nederland, hier de huidige adviezen van België en hier de regels binnen Denemarken. Er gelden quarantaine – en zelftestregels in Denemarken voor toeristen. De regels hieromtrent verschillen als je niet besmet bent geraakt, als besmet bent geweest of volledig gevaccineerd bent. Je kunt een overzicht van deze regels vinden op coronasmitte.dk. Eind juni wordt een Europees vaccinatiepaspoort verwacht dat reizen tussen EU landen makkelijker moet maken.

Denemarken coronaregels
Bron: coronasmitte.dk

LEGOLAND Billund Resort aanbieding


LEGOLAND – Billund Resort acties

LEGOLAND Billund Resort aanbieding

Mocht je een (korte) vakantie willen boeken naar LEGOLAND Billund, dan kun je gebruik maken van deze tijdelijke aanbiedingen van TUI. Als je in de actieperiode een reis naar LEGOLAND Castle Hotel, Hotel LEGOLAND, vakantiepark Lalandia Billund of vakantiepark LEGOLAND Holiday Village boekt, krijg je een gratis LEGO cadeau t.w.v. €59, unieke verblijfskortingen en een gratis Be Happy Pass. De details over de verblijfskortingen en andere aanbiedingen zijn bij TUI.nl/legoland te vinden bij de sectie “More Inclusive” op de pagina’s van de resorts, hotels of parken. Je kunt alvast boeken voor een vakantie later dit jaar, maar gezien de huidige omstandigheden kan het zijn dat er bij een eventuele nieuwe uitbraak de reis niet door kan gaan.

LEGOLAND Billund Resort aanbieding

LEGOLAND Billund Resort aanbieding


LEGOLAND – Billund Resort acties in het kort

 • Gratis LEGO cadeau t.w.v. €59 (bij aankomst en 1 per boeking)
 • Gratis Be Happy Pas (voordeel op attracties, winkels, restaurants in de omgeving). Meer info over de resortpas vind je op www.tui.nl/legoland/passen/
 • Exclusieve en unieke verblijfskortingen (tijdens vakantieperiodes, zie TUI website)
 • 20% korting op de grootste attracties
 • Je kunt optioneel een resortpas kopen
  • Resortpas geeft toegang tot het LEGOLAND pretpark, GIVSKUD ZOO en Lalandia binnenspeeltuin Monky Tonky Land en Aquadome.

Wat het LEGO cadeau is durven we niet te zeggen, laat het dan ook een verrassing zijn. De Be Happy Pas geeft voordeel op diverse attracties, winkels en restaurants in de omgeving. De resort-aanbiedingen gelden voor de LEGOLAND hotels (waaronder het nieuwe LEGOLAND Castle Hotel), alsook Lalandia Billund en Ribe Byferie. Denk hierbij aan 3 dagen boeken voor de prijs van 2, en verlaagde prijzen. De verblijfskortingen kunnen aardig wat geld besparen, maar daarvoor dien je wel in de vakantieperiodes te gaan (zie overzicht bij de hotels/resorts op TUI).


LEGOLAND – Handige info

Er is een resortpas die extra voordeel biedt tot het LEGOLAND Park, Safaripark GIVSKUD ZOO, Lalandia’s Waterpark Aquadome (indien open) en Monky Tonky Land. Mocht je niet voor de Resortpas gaan, dan kun je als LEGO VIP-lid punten inwisselen voor toegangskaartjes voor LEGOLAND Billund en LEGO House. Let wel op dat je de tickets online koopt om toegang te garanderen. Houdt tegelijkertijd ook rekening met het feit dat kinderen onder de drie jaar gratis toegang hebben (LEGO House en LEGOLAND Billund).

LEGOLAND aanbiedingen Tui

 • LEGO House is geopend
 • LEGOLAND Billund is geopend
 • Binnen Billund is veel op loopafstand te doen
 • Reis met de auto en niet het vliegtuig
 • Let op de verblijfsduur i.v.m. regelgevingen, quarantaineplicht en zelftestregels
 • Houd rekening met regels eigen land en land van bestemming
 • Zorg dat je veel plezier beleeft
 • Vergeet de souvenirs niet 😉

Ga jij op vakantie?

Wel of geen vakantie, dat zullen veel mensen zich afvragen. Daarom zijn wij benieuwd of jij van plan bent deze zomer op vakantie te gaan. Uiteraard lezen we graag of de bestemming LEGOLAND Billund is. Mocht je niet op vakantie willen gaan vanwege de coronapandemie, kun je dat natuurlijk ook laten weten. Ben jij al eens naar LEGOLAND Billund op vakantie geweest? Laat vooral weten wat jij ervan vond.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?