Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het Ideas project van DirkPV, The A-Team BA’s Van.


LEGO Ideas The A-Team BA’s van

LEGO Ideas The A-Team BA's van

In 1983 maakte de wereld kennis met The A-Team uitgezonden. De serie gaat over vier Vietnam veteranen die ten onrechte worden veroordeeld voor een overval op een bank. Ze ontsnappen en duiken onder. Om toch aan geld te komen worden ze huurlingen en helpen ze mensen die onrecht wordt aangedaan. In iedere aflevering komen de heren steevast in de penarie. Wonder boven wonder vinden ze elke keer weer materialen waardoor ze alsnog de slechteriken kunnen verslaan. De serie bestaat uit vijf seizoenen met in totaal 98 afleveringen. De serie wordt tot op heden nog regelmatig uitgezonden op de tv.

LEGO IDEAS The A-Team BA's van

Eén van de kenmerkende voertuigen van de serie is de GMC Van van Sergeant Bosco Albert Baracus, beter bekend als B.A. (Baracus). DirkPV heeft met zijn GMC Van, de bus nagebouwd in de stijl van het Model Team thema. Dit is tevens de reden dat er een stuur op het dak van de bus geplaatst is. Het model is inclusief interieur en een gereedschapswagen.

Gezien de stemmen die het project momenteel heeft behaald is de kans klein dat het de 10.000 stemmen zal halen voor de review ronde. Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om alsnog als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?