Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het Ideas project van Kitto Camden, LEGO Ideas The Palace Light House.


LEGO Ideas The Palace Light House

Een goed idee bedenken voor LEGO Ideas is lastiger dan het lijkt. Met name als je met iets origineels wilt komen. Dit project van Kitto Camden is origineel genoeg dat hij opvalt tussen de grote meute. Het is een vuurtoren en tafellamp ineen. Nu kun je van LEGO met gemak een tafellamp maken, maar hij moet er natuurlijk wel opvallend uitzien.

De vuurtoren (tafellamp) is gemaakt met het LEGO Castle thema in het achterhoofd. Desalniettemin is het er niet van af te zien. De bouwer heeft namelijk ook inspiratie opgedaan uit de Japanse architectuur en voorziet het geheel met een dun laagje Steam Punk. Hierdoor krijgt het een geheel eigen identiteit.

De vraag is of LEGO fans een dergelijke set neer willen zetten als lamp, maar het gebouw zal ook goed in een lay-out geplaatst kunnen worden. Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media