Update:

Dit voorheen uitgelichte project heeft de 10.000 supporters weten te bereiken op LEGO Ideas. Dat betekent dat LEGO het project zal beoordelen in de LEGO Ideas review. We hebben dit artikel daarom voorzien van een update.

Het LEGO Ideas The Seven Dwarfs’ House project door Hanwasyellowfirst is het 12e project dat de 10K supporters heeft weten te bereiken voor de tweede LEGO Ideas review van 2019.

LEGO Ideas The Seven Dwarfs’ House

LEGO Ideas The Seven Dwarfs' House

Sneeuwwitje en de zeven dwergen, wie is er niet groot mee geworden. Het sprookje van Disney is iconisch te noemen en wie weet zal er ooit een LEGO set van verschijnen. Als het aan Hanwasyellowfirst ligt wordt dit gerealiseerd door middel van zijn inzending. De inzending bevat het huis van de zeven dwergen, met daarnaast een wensput met boom. Het huis is voorzien van een interieur met een woonkamer, slaapkamer, keuken en een tuintje. Als Minifigures kun je natuurlijk de zeven dwergen verwachten, maar ook Sneeuwwitje en de heks maken deel uit van het geheel.

LEGO Ideas The Seven Dwarfs' House

Een aantal highlights:

  • Een keuken en keukentafel waaraan gedineerd kan worden.
  • Inspecteer de juwelen aan het bureau.
  • Zeven bedden voor elke dwerg.
  • Zeven houwelen voor het ontginnen van juwelen.
  • Grootvaders klok.
  • Te openen zijkanten en daken voor toegang tot het interieur.
  • 9 Minifigures.

De kandidaten voor de tweede LEGO Ideas review 2019 zijn:


Of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet als LEGO Ideas set is nog even wachten tot de uitslag van de tweede review-ronde van 2019. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Seven Dwarfs’ House project en zou jij een dergelijke set verwelkomen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!