Wie graag de cadeaus tijdens de kerstdagen feestelijk in wil pakken, kan dat doen met deze LEGO 5006482 Holiday Gift Set. De set met verpakkingsmaterialen krijg je vanaf nu gratis bij LEGO.


De LEGO 5006482 Holiday Gift Set bevat een aantal handige items voor wie de kerstcadeaus feestelijk in LEGO sferen aan wil kleden: een tas, twee vellen inpakpapier, twee labels, twee linten, een stickervel en een kerstkaart. Uiteraard kun je deze items ook gebruiken voor de verzameling. Je bemachtigd deze LEGO 5006482 Holiday Gift Set als voor minimaal €40 aan LEGO besteld en VIP-lid bent. De promo loopt tot en met 31 december of zolang de voorraad strekt.

Momenteel kun je ook nog profiteren van dubbele VIP punten op twee sets en de gratis LEGO 40416 Ice Skating Rink bij besteding van €150. Alle promoties van december vind je in onze LEGO promoties december 2020 overzicht. Indien je van plan bent een aankoop te doen, raden we aan de “binnenkort uit de handel sectie” op LEGO Shop@Home of onze “binnenkort uit de handel overzicht” te bekijken. Wellicht dat er nog een set tussen zit die je graag wilt verzamelen.

LEGO 5006482 Holiday Gift Set

Meer LEGO aanbiedingen!

We proberen zoveel mogelijk LEGO aanbiedingen met jullie te delen. Voor een overzicht verwijzen we jou graag naar onze LEGO aanbiedingenoverzicht. Heb je zelf een aanbieding gezien en wil je die graag met andere LEGO fans en ons delen, dan kun je dit laten weten via het LEGO aanbieding melden topic in ons forum.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Holiday Gift Set? Ben jij van plan dit feestelijke pakket in huis te halen, had je dat graag gewild maar is jouw gewenste set niet op voorraad of laat je de aanbieding aan je voorbij gaan? Laat jouw mening weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?