De laatste maand van 2020 is aangebroken, de kerstdagen komen dichterbij en ook oud en nieuw staat om de hoek. December is een maand waarin LEGO in het verleden veelal uit het niets nieuwe aanbiedingen lanceerde. We hebben de tot zover bekende LEGO promoties en aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. 


Belangrijk: De LEGO Stores in Duitsland en Nederland sluiten voor de komende periode. In België is de LEGO Store voorlopig nog geopend. Voorkom dat je onnodig naar de winkel gaat en plaats een bestelling via LEGO Shop@Home.

Begin december hoef je geen nieuwe LEGO sets te verwachten. Wel zal LEGO eind december een aantal 2021 sets alvast in de verkoop gooien. Het overzicht met nieuwe LEGO sets zullen we daarom iets later publiceren dan normaal.

Mocht je dit overzicht niet willen bekijken, dan kun je bij LEGO alle huidige LEGO aanbiedingen hier vinden. Momenteel kun je profiteren van twee gratis sets en voorziet LEGO in twee sets waarop je de gehele maand dubbele VIP-punten verdient. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over het LEGO VIP programma pagina. Houd dit overzicht overigens in de gaten, want LEGO voegt vaak nieuwe promoties toe.

LEGO promoties november 2020

Nu beschikbare promo’s online

LEGO promoties LEGO Store

Nu beschikbare promo’s LEGO Stores
 • Bovenstaande promoties gelden ook in de Stores
 • Gratis LEGO Creator Train
  • Bij aankoop van minimaal €40
  • T/m 24 december of zolang de voorraad strekt
  • Exclusief voor LEGO Stores

Mogelijke aanbiedingen rest van de maand

Onderstaande promoties zijn niet bevestigd voor Europa, houd daarom een slag om de arm. Wij houden deze aanbiedingen in de gaten en updaten zodra we mee weten.

 • Gesigneerde Paul Bettany “Vision” picture
  • Verwacht vanaf 7-12
 • Tijdelijke dubbele VIP-punten op alles
  • Voorgaande jaren het geval
  • Kans is dit jaar kleiner vanwege beperkte voorraden

Binnenkort uit de handel

Binnenkort uit de handel

Veel LEGO sets zullen binnenkort uit de handel gaan om ruimte te maken van de nieuwe sets van 2020. Bekijk ons overzicht met LEGO sets die uit de handel gaan of bezoek de binnenkort uit de handel pagina op LEGO Shop@Home, zodat je er niet naast grijpt.


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze nieuwe promoties? Zit er een leuke aanbieding tussen waarvan jij gaat profiteren, vind je het wat tegenvallen of hoop je op een leukere aanbieding later deze maand? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?