LEGO heeft de overgebleven voorraad van de LEGO 40410 Charles Dickens Tribute van zolder gehaald en biedt de set nu tijdelijk weer aan als promo. Heb je het setje nog niet en wil je hem graag aan de verzameling toevoegen of heb je hem al en zie je een tweede exemplaar wel zitten? Dan kun je nu jouw slag slaan.


De LEGO 40410 Charles Dickens Tribute staat volledig in het teken van het A Christmas Carol boek van Charles Dickens. Met de set bouw je het boek met daarop Scrooge die door het raam naar Tiny Tim en zijn vader kijkt. Het gezin is arm en heeft niets anders dan liefde waarmee ze de kerst kunnen vieren. De scene die je bouwt draagt het moraal van het boek goed uit.

LEGO 40410 Charles Dickens Tribute

De set was vorig jaar al door LEGO ingezet als promo. Blijkbaar was er nog genoeg voorraad, waardoor de set wederom weggegeven wordt. Je krijgt hem als je voor minimaal €150 aan LEGO sets koopt. De set bestaat uit 333 onderdelen en bevat drie Minifigures: Ebenezer Scrooge, Timothy “Tiny Tim” Cratchit en zijn vader Bob. De LEGO Charles Dickens Tribute promo is verkrijgbaar van 16-09 t/m 26-09 of zolang de voorraad strekt.

Twijfel je nog over dit setje, lees dan vooral onze LEGO Charles Dickens Tribute review. Heb je de set al en ga je alsnog profiteren van deze actie, dan dagen wij jou uit om er een ander bouwwerk van te maken. Florien heeft afgelopen jaar een ander bouwwerk gemaakt van deze set, een Winter Home. Daarvan heeft ze gratis de bouwinstructies beschikbaar gesteld.

LEGO 40410 Charles Dickens Tribute


Laat van je horen!

Heb jij de LEGO 40410 Charles Dickens Tribute al in de verzameling zitten? Ben je van plan om alsnog van deze promo te profiteren of laat je hem aan je voorbij gaan? Laat het weten in een reactie.

4.7 6 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?