Vanaf vandaag wordt de LEGO 40491 Year of the Tiger gratis weggegeven bij in aanmerking komende aankopen. In dit artikel alle details over deze nieuwe actie bij LEGO.


Ter ere van het Chinees nieuwjaar brengt LEGO al een aantal jaren sets uit in de vorm van dieren uit het Chinese sterrenbeeld. Waar de eerste sets exclusief voor de Aziatische markt beschikbaar gemaakt werden, zijn ze vandaag de dag wereldwijd verkrijgbaar. In navolging van de vorig jaar verschenen LEGO 40417 Year of the Ox, draait het dit jaar om de Year of the Tiger.

LEGO 40491 Year of the Tiger

LEGO 40491 Year of the Tiger details

De LEGO 40491 Year of the Tiger bestaat uiteraard uit een bouwbare tijger. Bijgevoegd is een display waarop het tijger-figuur geplaatst kan worden. De tijger lijkt op het eerste gezicht weinig bewegingsmogelijkheden te hebben. Want buiten een draaibaar hoofd en een beweegbare staart, lijkt de tijger vrij statisch te zijn. De tijger en display wordt opgebouwd met 193 onderdelen. Traditiewijs bevat de set een envelop waar geld ingestopt kan worden, die je samen met de set cadeau geven aan een dierbare.

LEGO 40491 Year of the Tiger verkrijgbaarheid

De set zal van 10 t/m 27 januari, of zolang de voorraad strekt, weggeven worden bij aankoop van minimaal €85 aan LEGO sets. Er is geen restrictie qua thema. Je kunt meer over deze aanbieding of andere LEGO promoties van januari lezen, in ons uitgebreide LEGO promoties januari 2022 overzicht.

LEGO 40417 Year of the Ox
De voorgaande Year of the… sets in de vorm van bouwbare dieren © Bouwsteentjes.info 2021

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit setje? Ben jij van plan de tijger aan jouw verzameling toe te voegen of weten dit soort sets jou niet the enthousiasmeren? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?