In 2022 zullen enkele nieuwe LEGO Collectible Minifigures Series (CMF) verschijnen, waaronder in januari de LEGO 71032 Collectible Minifigures Series 22.


De LEGO 71032 Collectible Minifigures Series 22 bestaat uit 12 Minifiguren in plaats van de 16 zoals dat de afgelopen jaren de trend was. Er is een grote variatie aan karakters te vinden bij deze nieuwe serie. Ook nieuwe pakken en dieren maken hun opwachting. De figuren bestaan uit de vogelspotter, fan in chilipeperpak, kunstschaatskampioen, boself, paard en stalknecht, nachtwaker, fan in wasbeerpak, robotmonteur, ruimtewezen, sneeuwbeschermer, troubadour en rolstoelracer.

De nieuwe Minifigures zijn vanaf 1 januari verkrijgbaar en kosten €3,99 Blind Bag. LEGO verkoop ze zowel online als in de LEGO Stores per stuk. Koop je ze online, dan krijg je willekeurig een aantal opgestuurd. In de stores helpen ze je met voelen naar de juist figuren. Ook zullen ze bij diverse retailers te vinden zijn.

LEGO 71032 Collectible Minifigures Serie 22

LEGO 71032 Collectible Minifigures Serie 22LEGO 71032 Collectible Minifigures Serie 22LEGO 71032 Collectible Minifigures Serie 22

Naast de LEGO 71032 Collectible Minifigures Series 22, zullen er volgens geruchten in 2022 nog drie andere series verschijnen. Er is namelijk sprake dat er volgend jaar vier nieuwe series uitgebracht worden. Naast CMF series 22 is er ook nog spraken van een LEGO 71033 The Muppets Collectible Minifigures Series. De vraag is uit welke Minifigures de ander twee series zullen bestaan, gezien de vele mogelijkheden en voorgaande licenties. Neem voorlopig al deze geruchten met een grote korrel zout totdat er concrete info is.


Laat van je horen!

Wat vind jij van de ze nieuwe LEGO Collectible Minifigures? Vind jij het een interessante selectie aan Minifigures en ga je ze verzamelen of vind je ze tegenvallen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?