Er is wederom een LEGO Ideas project dat de 10.000 supporters weet te bemachtigen. Het gaat om de LEGO Ideas Peugeot 205 Turbo 16.

LEGO Ideas Peugeot 205 Turbo 16

Het project is gebaseerd op de Peugeot 205 Turbo 16 Rally auto’s die in de jaren ’80 een aantal overwinningen in de wacht sleepten in de B klasse van de rally sport.

LEGO Ideas Peugeot 205 Turbo 16

Bij een rally auto hoort natuurlijk ook een parkoers en dat is in dit geval gerealiseerd door middel van een heuveltje met daaronder een beekje en met toeschouwers aan de zijkant van de baan. De fan designer geeft aan dat hij zoveel mogelijk gekeken heeft naar het recreëren van een realistische model op deze schaal.

LEGO Ideas Peugeot 205 Turbo 16

Of LEGO wat in de LEGO Ideas Peugeot 205 Turbo 16 inzending ziet als LEGO Ideas set, is nog even afwachten tot de uitslag van de tweede LEGO Ideas review ronde van 2018. We verwachten de uitslag ergens eind 2018. Wil je meer over dit project weten dan kun je hem vinden op LEGO Ideas.

De kandidaten voor de tweede LEGO Ideas review ronde van 2018 zijn:


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze LEGO Ideas inzending? Zou jij een dergelijke set kopen als dat mogelijk was en denk je dat het project kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?