Wederom een LEGO Ideas project dat de 10.000 stemmen heeft weten te vergaren. Eveneens betreft het een set dat op ruimtevaart gebaseerd is. Het betreft de LEGO Ideas SpaceX The Ultimate Collection.

LEGO Ideas SpaceX The Ultimate Collection

LEGO Ideas SpaceX The Ultimate Collection

Met de LEGO Ideas SpaceX The Ultimate Collection willen Valerie Roche en Matthew Nolan de exceptionele prestaties van het ruimtevaartbedrijf SpaceX uit laten drukken in LEGO. Het Space X The Ultimate Collection bestaat uit de SpaceX Falcon 9, de Space X Falcon Heavy, de SpaceX TEL en de daarbij horende modules zoals de Dragon 2, een Tesla Roadster met starman en een satelliet.

Of LEGO wat in de LEGO Ideas SpaceX The Ultimate Collection inzending ziet als LEGO Ideas set is nog even afwachten tot de uitslag van de tweede LEGO Ideas review ronde van 2018. We verwachten de uitslag ergens eind 2018. Wil je meer over dit project weten dan kun je hem vinden op LEGO Ideas.

De kandidaten voor de tweede LEGO Ideas review ronde van 2018 zijn:


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit LEGO project en denk je dat er een kans is dat LEGO hem uit gaat brengen? We zijn ook benieuwd of jij de set zou kopen mocht hij beschikbaar komen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?