April staat voor de deur en dat betekent een nieuwe maand met de nodige aanbiedingen en nieuwe sets. We hebben de tot zover bekende LEGO aanbiedingen bij LEGO voor je op een rijtje gezet en zullen dit overzicht gedurende de maand bijwerken met de laatste aanbiedingen.


Belangrijk: De LEGO Stores in België, Duitsland en Nederland zijn de komende periode enkel op afspraak te bezoeken. Voorkom dat je onnodig naar de winkel gaat en plaats een bestelling via LEGO Shop@Home.

LEGO promoties april 2021

Deze maand voorziet LEGO in twee sets waarop je de gehele maand dubbele VIP-punten verdient. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over het LEGO VIP programma pagina. Houd dit overzicht overigens in de gaten, want LEGO voegt vaak nieuwe promoties toe.


LEGO VIP Weekend 2020

Dubbele VIP-punten?

LEGO fans wachten met smart op meer nieuws als het gaat om dubbele VIP-punten. Vorig jaar liep deze actie in de laatste week van maart, maar schittert nu van afwezigheid. De kans dat LEGO deze actie ergens in april in gaat zetten in het groot. We hebben navraag gedaan bij LEGO, maar nog geen bevestiging gekregen dat ze aankomende maand dubbele VIP-punten geven op alle LEGO sets. Zodra meer bekend, laten we het weten.


LEGO promoties LEGO Store

Bovenstaande promoties (op de VIP Rewards na) gelden ook in de Stores. Hieronder de exclusieve LEGO Store aanbieding(en) van maart.

  • Gratis LEGO Easter Chick Polybag
    • Bij besteding van minimaal €40 aan LEGO sets
    • 15 maart t/m 5 april of zolang de voorraad strekt

LEGO Promoties april 2021
Dit is de Amerikaanse LEGO Store kalender. Hoewel de promoties grotendeels overeen komen met die in Europa, kan het voorkomen dat bepaalde promoties verschillen

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze nieuwe promoties? Zit er een leuke aanbieding tussen waarvan jij gaat profiteren, vind je het wat tegenvallen of hoop je op een leukere aanbieding later deze maand? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?