April is een rustige maand als het gaat om nieuwe LEGO sets. Met name begin april zal er weinig nieuws uitkomen. Eind april brengt daar iets verandering in met de Minions en Star Wars sets. In dit overzicht hebben we alle nieuwe LEGO sets voor april 2021 op een rijtje gezet.


Belangrijk: De LEGO Stores in België, Duitsland en Nederland zijn de komende periode enkel op afspraak te bezoeken. Voorkom dat je onnodig naar de winkel gaat en plaats een bestelling via LEGO Shop@Home.

Mocht je dit overzicht niet willen bekijken, dan kun je bij LEGO alle nieuwe LEGO sets hier vinden. Qua promoties voor komende maand, kun je een Easter Chick Polybag, Easter Bunny’s Carrot House en een LEGO DOTS Photo Frame verwachten. Meer info over de promoties vind je in ons Promotie april 2021 overzicht. De LEGO NASA Space Shuttle is natuurlijk de grote aandachtstrekker van deze maand, maar ook Winnie the Pooh is nu verkrijgbaar voor niet VIP-leden. Daarnaast verschijnen er drie uitgestelde LEGO Minions sets. De overige sets zijn te pre-orderen via LEGO en zullen vanaf 26 april verzonden worden. Indien LEGO meer sets uit gaat brengen zullen we ze aan dit overzicht toevoegen. Benieuwd naar het overzicht van vorige maand? Hier kun je de nieuwe releases van maart bekijken.

LEGO 18+ banner

Nieuw vanaf 1 april:

Nieuw vanaf 26 april (pre-order is mogelijk):

Nieuw vanaf 26 april:

LEGO Super Heroes Banner

Nieuw vanaf 26 april:

LEGO Minions banner

Nieuw vanaf 26 april:

Reeds verkrijgbaar:

LEGO Star Wars banner

Nieuw vanaf 26 april (pre-order is mogelijk):

LEGO Marvel banner

Nieuw vanaf 1 april:

Nieuw vanaf 26 april:Laat van je horen!

Zoals gezegd is april een rustige maand. Ben jij hier blij mee en kun je een rustige maand wel waarderen? We lezen uiteraard ook graag welke van deze sets jij aan de verzameling toe gaat voegen. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?